Ужас! Дрогирани футболисти пребиха до смърт съдията по време на мач!

1
червен картон

Убийците по на 15 години, били дрогирани

Един от страничните съдии на футболна среща от юношеското първенство на Холандия, беше пребит до смърт от три 15 годишни деца – участници в мача. Трагичният инцидент се разразил на срещата между „Нюв Слотен” от Амстердам и „Бютенбойс” от Алмере.

След отсъждане на рефера, което било възприето като ощетяване, трима от играчите на гостуващия отбор се хвърлили върху него и го пребили от бой. За секунди той бил съборен на земята и ритан в главата с шиповете на специалните футболни обувки.

Няколко часа след идиотщината на тримата, съдията повикал спешна помощ, защото му станало зле. Един ден по – късно от полицията в Холандия обявиха, че мъжът е починал от тежка черепно – мозъчна травма, която е получена по време на побоя.

Тримата невръстни убийци са предадени на властите. По време на изследванията станало ясно, че са били под въздействието на психотропни вещества. Тепърва ще се установява дали става въпрос за употреба на наркотици по собствена инициатива, или треньорите са давали на състезателите непозволени стимуланти. Футболният клуб на провинилите се е изваден от абсолютно всички първенства в Холандия.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Vbg5XysJ_90

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Великата ,насрана Холандия,където наркотиците са по улицата и мъжете се женят помеждуси.И тия пребледнели червее ни учат и съветват как да живеем

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *