Ужас! Деян Донков избил зъбите на Радина

0

Деян Радина,Вече стана ясно защо Радина е подала оплакване срещу Донков в полицията за побой.

Двамата били на сватбата на Ивайло Драгиев и Костадинка Аратлюкова. Радина изпълнявала важната роля на шаферка, а Деян на неин кавалер. Всичко било мило, мирно и весело, докато актьорската двойка не погълнала повече алкохол, отколкото можела да понесе. Както често ставаше в Къртицата, така и тук, те забравили за всички около себе си, забравили, че са на сватба и започнали да се карат, разменяйки си остри и обидни думи.Деян Рад целувка Накрая така се развикали, че всички гости се умълчали, а младоженците стояли сепнати на масата и не знаели как да се намесят да укротят шаферката си.

Настроението на сватбарите буквално се изпарило и няколко от тях решили да изведат Донков и Радина. Вбесен, че го гонят, актьорът блъснал силно гаджето си. Актрисата се оплела в дългата шаферска рокля и се простряла на земята, като разклатила двата си предни зъби от удара и се разпищяла. Донков я сритал два пъти да млъкне.

Целият театър се разиграл пред сватбарите, които буквално онемели. Пияна и с разкървавена уста, Радина се обадила на брат си и двамата изтърчали до близкото РПУ да подадат жалба срещу Донков за нанесен побой. Докато бюрократичната машина се раздвижи и го извикат на разпит в полицията, Радина изтърчала и изтеглила жалбата си, като обяснила, че се спънала и сама паднала. За доказателство тя мъкнела със себе Си Донков под ръка, с когото още същата вечер се била сдобрила и двамата даже се целунали пред смаяните полицаи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wma0x45H0K0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *