Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Дете се превръща в горила

Въпреки, че е невръстно дете, 12- годишната Мирослава прилича в лицето на възрастен мъж! Едва в трети клас момиченцето е със свръхокосмение по цялото тяло. Тя има наболи брада и мустаци по лицето, веждите й са сключени в една, космите по краката й буквално образуват „панталон“.

Още преди година и половина ендокринолози поставят диагноза на момичето – хиперандрогенемия. Обяснено с най-прости думи, женският организъм продуцира освен типичните женски и мъжки полови хормони, но в ограничена концентрация. Съществуват състояния обаче, при които се получава по-висок синтез от нормалното на хормони, характерни за противоположния пол.

Така двойката се превръща в жертва на собственото си тяло. Заради по-мургавия си тен, космите й са дебели черни, с което отстраняването им става все по-трудно. Същевременно тя тепърва навлиза в пубертета и лекарите са убедени, че проблемът ще се влоши. На този етап ползването на козметик за обезкосмяване би увеличило двойно растителността по тялото й, заради което тя не се подлага на никакви епилационни процедури.

Мирослава отсега не знае как ще продължи животът й за напред тъй като подигравките в училище от съучениците й не спират. Зиме и лете тя ходи с дълги ръкави и панталони.

Момичето е сравнявано с горила и малцина от класа й искат да дружат с нея. Родителите на третокласничката не разполагат с достатъчно финанси, за да предприемат хормонално лечение, чийто успех не е гарантиран от медицината в подобни случаи. С детето работи психолог.

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *