Ужас! Черна серия от самоубийства във Варна, обеси се и майка на близнаци

0

ОБЕСЕНУжасяваща трагедия разтърси вчера варненското село Игнатиево. 18-годишна майка на тримесечни близнаци била намерена обесена вкъщи.

Съпругът й се прибрал вечерта и намерил жена си увиснала на въжето, а бебетата плачели. Той първо изпаднал в шок, а после в сляпа ярост започнал да чупи всичко вкъщи. Съседи опитали да го успокоят и го завели в спешния център заради разкървавените му ръце. Там му дали и успокоително.

Семейството не се карало, живеели добре, мъжът работел. самозапалване1Той недоумява какво е накарало жена му да се обеси. Обяснили му, че имало вероятност да е следродилна депресия.

Същата нощ във Варна станали още две самоубийства. 60 годишен мъж посегнал на живота си, след като разбрал, че е болен. Болестта не била от най-тежките и роднините са изумени от постъпката му. По още по-необясними причини тази сутрин 29 годишен мъж бил намерен от близките си обесен в гаража на новата си къща.

Сякаш има някаква черна серия в града. Не вярвам в прокоби, но просто прилича на това. Цяла нощ екипите ни ходеха по адреси на самоубили се, каза д-р Антоанета Касабова от Спешния център във Варна. Лекарите прибирали мъртвите и се грижели и за обезумелите от скръб роднини. Полицията е установила, че става дума за самоубийства и търси причините за това. За два дни от Аспаруховия мост скочиха още двама мъже на 43 и на 29 години. Трети се опита да се застреля в главата, но не успя и е в болница. Варна е потресена от толкова много безсмислени и необясними прояви на слабост и отричане от живота. Мизерията и отчаянието като че ли станаха заразни, твърдят в града. Утре пък е обявен ден на траур за самозапалилия се на протестите Пламен, който издъхна в неделя вечерта от раните си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wRdSeoXDCg0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *