Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Булдог захапа бебе, стопанката му припадна

булдогБебе на годинка и половина бе нападнато от булдог снощи в Южния парк в София. Докато десетки малчугани играели на площадката, а мъничето се клатушкало около тях, се приближило момиче, което водело голямо куче. То пуснало булдога да си играе на поляната, но вниманието му било насочено към децата. Песът се хвърлил към детската площадка може би с намерения да поиграе с тях, но майките се разпищели, а той хванал бебето с уста и започнал да го влачи по земята. Малкото пищяло, другите също, а случаен минувач се хвърлил да помага, като хванал кучето за врата и започнал да го души, за да пусне то крака на хлапето. Цялата площадка се огласила от викове за помощ, някой извикал и близките полицаи. В този момент стопанката на кучето припаднала на поляната. Раненото дете е закарано веднага в Пирогов, където са обработени две дълбоки рани на крачето му. детска площадкаОказало се, че развиленият се булдог, не бил собственост на момичето. Той бил на брат му, но младежът бил прекалено уморен да го разхожда и го връчил на сестра си. Тя пък не знаела, че е агресивен навън и му отвързала каишката, за да си поиграе. Полицаите свестили момичето, записали адреса му и сега ще наложат собена глоба на брата. Майките обаче подготвят писмо до общината с настояването да бъде забранено разхождането на домашни песове в парка, или за тях да бъде отделена една от алеите. Та той щеше да го изяде! Такова малко и крехко дете и такова огромно куче, твърдят свидетелки на случилото се. Не искаме децата ни да живеят в опасност и да се чудим кога някое домашно чудовище ще им налети! Искаме детски площадки само за деца – домашните кучета да ги водят на друго място! И да бъдат увеличени глобите на 5000 лева! Сега в това дете ще остане травма за цял живот. Какво сме виновни ние, че в София кучетата имат повече права от децата, пишат жените в писмото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Ужас! Булдог захапа бебе, стопанката му припадна

 1. ppp Отговор

  20.08.2013 в 13:34

  абсолютна лудост е в София. лятото бях в Бургас и съм възхитена- нито едно бездомно куче! а останалите кучета се водеха на поводи с дължина около 1 м, най-много 2 м. как не може този пример да се приложи и в сф? не може непрекъснато да се оглеждаш и да не знаеш, тъй като не може и да предвидиш кучешките реакции… ами като толкова ги защитават от еко организациите да им направят приюти и да ги гледат а не само да харчат парите за това за техни си интереси. а що се отнася до кучетата със стопанин- да бъдат глобявани за това, че ги пускат и само обясняват- то нищо няма да ви направи, то си играе..

 2. ryt Отговор

  20.08.2013 в 23:41

  Явно са решили, че София трябва да бъде кучешко гето и хората да бъдат изядени от псета или поне заразени с кучешка тения или бяс. Да има работа за Екоравновесие и „4 въшки“(Австрия),клон България. Да точат пари от бюджета за глупости. Сега Орешаро като вземе 1 000 000 000 и нека даде на кучкарската мафия поне 50 000 000 за да поддържат да не намалява бройката от 10 000 бълхаря в Софето.

 3. Нина Отговор

  21.08.2013 в 11:04

  В Бургас има глоби и ги налагат. Кметът не си поплюва. Обърнете се към Фандъкова. Спретнете й един протест пред общината и помиярите ще изчезнат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *