Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Брадърите полудяха, пият успокоителни с шепи

Златка припадаМасова лудост тресе съквартирантите в звездния Биг брадър. Явно стресът е взел връх и вместо да му се противопостяват, съквартираните масово реват, а някои от тях припадат. Палмата на първенството веят двете Златки, които просто са неузнаваеми. Те леят сълзи и се разкисват за щяло и не щяло, а Черната изпревари Русата и дори припадна.

Твърдението, че Златка Димитрова не се е отървала от шока  от смърнна на баща си и затова е така чувствителна и реагира с рев на всяко нещо, няма кой знае какво основание.

Златка сама трябваше да прецени да си отиде ли, или да остане. Никой нямаше да я глоби, че е напуснала, човек има право на усамтотение след смърт на близък. Напротив, плейметката се върна в шоуто още на другия ден, уж заради каузата си. Тя събира пари за парализирания Боби, което е похвално, но не е нужно да го прави със сълзи и припадъци. Така хората няма да я съжалят. Напротив. Става смешна.

Твърдим това със сигурност, защото и миналия сезон, когато никой в семейството й не беше починал, Злака пак припадна. И то от нерви, че Багата не й обърнал внимане. Тогава тя изля толкова много сълзи, че направо наводни предаването.

Сега отново реве, а с пълен глас й приглася русата й адашка. Тя пък циври за изгубените си гримове, за старите любови и грешки, за новата любов – 20 годишен борец, който остана отвън и за живота като цяло. Искам да си ходя, скимти тя, а Маги Желязкова стреснато я успокоява.

Зрителите се усъмниха и в душевното здраве на Джийсън и Пенка, които пък са се върнали в детството си и правят беля след беля.  При това злонамерени бели, от които боли.

Недялко пък е класически пример за болните от логорея. Той не спира да говори от ставането си, до връщането в леглото вечер. Дори е изолиран в самостоятелна спалня, за да не започне да говори и насън и да попречи на другите  да спят. Но тогава пък го замества Денди, който започва да хърка като Йерихонска тръба. Киро Скалата пък започва да пуска недодялани шегички, винаги когато Недялко реши да си поеме дъх.

Дали от недоспиването, дали от стреса, или просто защото са си такива, съквартирантите масово минали на успокоителни. На психоложката Ани Владимирова й се отворила толкова много работа, че почти не смее да се прибере вкъщи, за да не изпадне в това време някой в нервна криза.  В Къщата се разиграва пиесата „Полет над кукувиче гнездо“, но засега не се знае кой е в ролята на нормалния, когото другите ще подлудят и има ли такъв изобщо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Ужас! Брадърите полудяха, пият успокоителни с шепи

  1. Нел Отговор

    26.11.2013 в 9:59

    Те верно там от психиатрията са ги избирали с кастинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *