Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Ботокс парализира млади българки

Проверявайте сертификата на ботокса преди да се подложите на интервенцията

Десетки млади жени са се сдобили с покъртителни дупки по лицата си   или парализа на лицеви мускули, защото са се подложили на свръх модерната в България интервенция с ботокс, алармират пластични хирурзи.

Специалистите са изумени от суетата или по – скоро глупостта, която е обзела младите българки, които масово се подлагат на рискованата процедура, защото виждат несъществуващи бръчки по свежите си и млади лица.

Абсурдно е млади момичета да се подлагат на интервенция с ботокс и то в козметични студиа

Заместник началника на Българската асоциация по пластична и естетическа хирургия доц. д -р  Христо Бояджиев заяви, че е изумен от безхаберието на младите момичета, които прибягват до процедурата с опасното вещество, защо няма как на 18 –   20 – ет години да имаш състарена кожа и бръчки, че да искаш да ги изглаждаш. По – ужасяващото обаче е, че и по – зрелите жени си инжектират нещо в лицата си, което те въобще не знаят, какво представлява и какви рискове крие. Специалистът заяви, че ботоксът е изключително рисково вещество и заяви, че ако прибегнеш 2 – 3 пъти до интервенция с него може да се парализираш завинаги, а понякога една процедура с рискувия препарат е достатъчна, за да се обезобразиш или парализираш мускулите на лицето си. Освен това у нас масово ботокса се слага от непрофесионалисти като козметици в студиа за красота и в повечето случай е с неясен произход и качества,  и не рядко причинява покъртителни дупки в лицата на жертвите на суетата.

Пластичният хирург заяви, че това вещество трябва да се поставя само от медински лица, които работят с качествен ботокс, защото той и без друго е достатъчно опасен. Всички дерматолози подкрепят становището на колегата си и отчитат, че манията по ботокса е неразбираема за тях, защото той може и да заглажда временно някои бръчки, но същевременно дори и частично парализира лицевите мускули на жените, които са се подложили на процедурата и те приличат на кукли.

За да не се сдобиете с ефекта „уау“ , много внимавайте в чии ръце се оставяте!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *