Ужас! Безплатните ваксини срещу рак убиват

0
Инжекциите докарват нови болести на момичетата

Като всяко ново и безплатно нещо у нас, още повече идващо от здравното министерство, и широко рекламираните от здравните експерти ваксини срещу рак на маточната шийка , се оказаха нож с две остриета.

Практиката при използването на въпросната ваксина в САЩ и Западна Европа обаче показва, че медикамента не само не възпрепятства развитието на коварната болест, но и може да я причини.

Ваксините убиват...

Западните специалисти отдавна оповестиха, че безплатните ваксини срещу рак на маточната шийка всъщност са много опасни и крият над 20 хиляди странични ефекта, а освен това не рядко се срещат и смъртни случаи  само няколко дни след поставянето на скандалното лекарство на младите момичета.

Тези шокиращи разкрития обаче явно никак не вълнуват нашите здравни експерти и те с охота агитират майките на невръстните девойки у нас да им се доверят и ваксинират дъщерите си с ужасно опасните безплатни ваксини. Най – страшното в случая, което разбираме от западните лекари е, че колегите им у нас нямат намерение да изследват младите българки, дали имат поносимост към въпросната ваксина и по този начин рискуват,  след като ги инжектират с нея да отключат някоя коварна автоимунна болест, която спи в тях и  така да застрашат живота им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *