Ужас! Бандитите у нас вече стрелят и по случайни хора – виж случая

1
Полицаите не откриха извършителя за нападението

Неизвестни бандити стреляха по софианец в събота вечерта. Куршумите застигнали 58- годишния Банчо Димбов малко преди да влезе в блока си в кв. “ Свобода“.

Екшънът се разиграл около 21 часа. Малко преди да се шмугне в бл. 21, Банчо чул някаква пукотвеица около себе си.

В първия момент не усетил нищо. Огледал се около себе си, но не видял никого. За това помислил, че някой от съседните блокове хвърля предколедни фойерверки. Когато влязъл вкъщи, изпаднал в шок –  видял, че кракът му кърви. Тогава разбрал, че всъщност е прострелян. Опитал се сам да промие раната и да спре кървенето, но не успял.

Без да губи ценно време, раненият се метнал на колата си и по най- бързия начин отпрашил за “ Пирогов„. Когато го прегледали, лекарите установили, че единият му крак е пронизан на две места. За щастие раните не били дълбоки, тъй като куршумите заседнали на 2-3 сантиметра под кожата.

Банчо Димбов е прострелян в крака

Въпреки това се наложило на Банчо да бъде направена спешна операция.
От здравното заведение заявиха, че вече няма опасност за живота.

До този момент от полицията не разполагат с информация защо точно Димбов е станал жертва на нападение. Той никога не бил регистриран за криминални прояви. Проверка показала, че има постоянна работа и никога не е имал вземане- даване с хора от ъндърграунда. За това не се изключва вероятността 58- годишният мъж да е бил погрешка прострелян. Вчера ченгета обикаляха из района, за да търсят случайни очевидци на инцидента. Оказва се обаче, че никой нищо не е чул, нито видял.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. И разбира се, докато е бил в операционната, мутрите на любимата другарка фъндичка от центъра за градска дебилност, са отнесли колата на човека до наказателен паркинг, защото не си е платил левчето рекет.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *