Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Българската Барби била фригидна, издаде гаджето й Стан

АйджанТя е фригидна и девствена! Това заяви актьорът Станислав Яневски за кратката си връзка с Айджан, която стана известнакато българската Барби. Дори не може да се целува нормално, а когато все пак се докоснем с устни, тя ги стиска. По-задръстена и непохватна в интимните отношения девойка не съм срещал.

Айджан започнала да го сваля, като уж случайно се засичали в различни заведения. Тя непрекъснато се оказвала пред погледа му. След това свалката продължила във Фейсбук. Пишела му такива неща, че той веднага се увлякъл. Тя също го убеждавала колко е тиха, колко е скромна, как е отдадена напълно на учението, реална е и естествена. Понеже забравил как изглеждала из заведенията и му се сливала с всички момичета, той й поискал актуална снимка, но тя направо се обидилиа. Нима за теб външноста е най-важното нещо? Нима не оценяш  душата и същността на хората, възмутила се тя. В това време си правела прастични операции, но той не знаел.

Когато се върнала в България, двамата се срещнали. Айджан се появила със своя приятелка на 16 години, облечени за дискотека. Беше ми интересна няколко срещи поред, държеше се като дете и то недорасло дете. До един момент това може и да е забавно, но после става инфантилно. Ужасих се, когато тя каза, че ме била разрязала. Всъщност аз се отгегчих от нея, разбрах колко е скучна и неопитна и как иска да вземе нещо от живота, но се страхува. Когато си сложих ръката на коляното й, тя цялата се разтрепери. Не от страст, а от страх. Това ме озадачи и я прегърнах. Тя затрепери още повече. Личеше си, че се страхува от мен.

Тогава я целунах и с ужас установих, че или съм първият, който я докосва, или това не й е прятно. През цялото време стоеше със свити устни, сякаш никога никой не я е целувал, а за френска целувка даже не е чувала. Опитах се да я целина няколко пъти – не се получи. Това същество излъчваше страх. Тогава разбрах, че или е девствна, или фригидна. Не може да си на 20 години и да не си се целувал дори истински.  Или пък можеше да има някакъв психологически проблем – не знам. Не я разпитвах и след няколко срещи се оттеглих. То я ясно кога една жена не желае да бъде с теб физически, а иска дамо да й четеш стихове и да гледате звздите, казва българският актьор от „Хари Потър“. Заради странните й реакции я оставих, защото не исках да я насилвам нито за целувки, нито за каквото и да било друго.

И сега с ужас чета какъв долен тип съм и как тя ме изоставила. Та аз я изоставих доста преди на нея да й блесне, че тя ме е оставила. Не разбирам инфантилното й поведение. Препоръчвам й лекар да разбере какво точно не е наред с нея и да започне да се лекува, категоричен е  Станислав Яневски.      

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Ужас! Българската Барби била фригидна, издаде гаджето й Стан

  1. Марио Отговор

    14.11.2013 в 10:13

    Не му отива на Стан да разнася истории за момчето. Може да не е искала него. И откога е срамно да си девствен?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *