Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! „Американката“ Стелла злобно показа среден пръст на Калин Сърменов!

Стела грубаСтелла не издържа до края на „Денсинг старс“ и показа истинското си лице. Досега тя на няколко пъти се опита, но Наско я възпираше.

Този път обаче даваше сама интервю пред камерата на предаването и нямаше кой да я спре. Повод за яростта й беше коментар на Калин Сърменов от журито, че танцува чудесно, но механично. Музиката не влиза в нея и тя автоматично изпълнява движенията, без да изразява никакви емоции. Това много я жегна и пред камерата каскадьорката внезапно показа среден пръст на Сърменов.

Господинът не разбира от танци и аз му препоръчвам да седне върху този пръст и хубавичко да се завърти върху него. И да го видя какви емоции ще покаже. Аз съм танцувала толкова години, той ще ми казва влиза или не ми влиза музиката. Калин обиденНа него пък пожелавам ето това – и отново показа пръста.

Самочувствието на българската американка беше толкова голямо,    че тя изобщо не допусна, че ще излъчат пожеланието й.  В първия момент в залата настъпи мъртва тишина. Сърменов стоеше като ударен с мокър парцал. Положението се опита да замаже Галена, която каза, че в такива състезания журито не е враг на участниците, а съветник, който си казва безпристрастно мнението с желанието да им помогне. И не е професионално и нормално участниците да се сърдят и да използват такива грозни жестове и думи. Двете страни трябва да се уважават взаимно.

Грозно, много грозно-допълни Алфредо. Какви са тези жестове бе, Ангелова – не можа да премълчи и Илиана Раева, чието протеже се издъни на края на Дунава. Сърменов каза безстрастно – Стелла, ти се радваш, че малки деца ти искат автографи и в момента си пример за тези деца. Страхотен пример им даде. Цялото жури даде двойно по-ниска оценка на танца, като всъщност за пръв път оцени не него, а средния пръст. Стелла се опита да се оправдае, че се била пошегувала и не знаела, че ще я излъчат. Тя се окопити  и продължи да говори за професионализма на журито, но Наско запуши устата й с ръка. Танцьорката отдавна използва цинизми в коментарите си към другите, но този път продуцентите не й ги спестиха. Останалито участници също я гледаха като гръмнати, но тя вирна нос и седна на стола си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

11 кометара за Ужас! „Американката“ Стелла злобно показа среден пръст на Калин Сърменов!

 1. Yes Отговор

  04.06.2013 в 11:25

  Стелла си е права !
  Освен това танцува и най – добре !!

 2. Ставри Отговор

  04.06.2013 в 12:48

  много добре е направила.този нещастник Сърменов,нещо много на сериозно се взема,да е.а боклука ти нещастен……

 3. АЗ Отговор

  04.06.2013 в 12:53

  Каква е тази нещастница и кой я докара…….каква звезда е тя, за да участва в шоуто……никой не и е чувал името преди това и като е толкова значима там – да си стои за д океана.Не харесвам Сърменов, но в случая е абсолютно прав.

  • Фати Отговор

   04.06.2013 в 17:46

   Абсолютно съгласна с – АЗ!!!

 4. Дидкааа Отговор

  04.06.2013 в 15:21

  Изобщо не смятам, че Стелла е права. Какъвто и да е Калин, той изказва мнение за нея по благопристоен начин. Просташко е да се държиш по този начин. Ако в Америка това е научила, тук да не го прилага. Изключително грозна постъпка. Като не ти харесва нещо в някой, отиди и му го кажи, а не зад гърбът му да показваш цинизми. Съвсем се разочаровах от нея!

 5. Драгана Отговор

  05.06.2013 в 10:23

  За съжаление г-н Сърменов се взе на сериозно. Ако и в Сатиричния театър оценява по този начин артистите, както сега в шоуто, то нещата са много зле. Освен, че ръси баналности и се прави на умен нищо друго не виждам. Да, има дар слово и „разтяга локуми“, но до тук. Нее специалист по танците. Кой реши, че той трябва да е точно в това жури. Не одобрявам действията на Стела, грозно наистина, но г-н Сърменов заслужава точно този жест.

 6. николай Отговор

  05.06.2013 в 10:34

  е тази СТЕЛЛА е пълно куку!Сега,спортната злоба е едно,но в случая това е шоу,при това с телевизионна аудитория.Наистина си личи,че не е била възпитана от майка си,защото за баща си и без това не се споменава,даже и кой е…То бива художествена гимнастика,ама възпитанието,освен детството и-ги НЯМА!Добре,че омая Насенцето да и се порадва ,докато отиде до щатите,и после-айде сбогом гудбай:)

 7. Деси Отговор

  05.06.2013 в 11:01

  ЗАСЛУЖИЛ СИ Е ЖЕСТА !!!!!!!

 8. Деси Отговор

  05.06.2013 в 11:02

  ЗАСЛУЖИЛ Е ЖЕСТА !!!!!!11

  • николай Отговор

   05.06.2013 в 11:30

   кой бе?!Тая ли пача американска?!!Да изчезва зад океана и да не се мярка тук,травестит зъблест!!!

 9. NATI Отговор

  05.06.2013 в 11:51

  Сърменов е прав, защото Стела танцува като каскадьор и наистина не влага чувства в танца. Освен това не трябва да се опонира на журито. Ами и този Петко и тойъ накрая стана нахален. Абе вие сте поканени и ви плащат за шоу, а не да се показвате кой е по-„звезда“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *