Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас: 91 % от българите се наливат всеки ден с алкохол!

Пияна жена

Пияна жена

Отдавна задминахме братушките в опасния порок

Здравни специалисти алармираха, че алкохолизмът сред българите отдавна е преминал допустимите граници. След проведена анкета сред повече от 1 000 души станало ясно, че цели 91 % от населението всеки ден употребява алкохолни напитки в различни количества.

Медиците заявяват, че са уплашени най – вече от факта, че именно хората с власт са тези, които дават черен пример за подражание. На фона на безполезните разправии с пушачите и определено глупавите мерки за ограничаване употребата на тютюн, точно същите личности често разправят под път и над път, колко полезно е за здравето да си пийнеш например чашка ракия преди лягане.

Пиян мъж

Пиян мъж

Според обобщените данни от проучването, рискова консумация на алкохол се регистрира при почти 35% от мъжкото население и при 10 % от жените. Почти половината признават, че нямат никаква представа какъв е размера на допустимото количество ежедневна употреба и какво всъщност е „рискова консумация”. Увреждаща употреба е когато се пие алкохол повече от 5 пъти на седмица,

независимо от количеството и вида на напитката

Все още се запазва тенденцията мъжете да посягат по – често към чашката, но жените устремно догонват силния пол в наливането с ракия. И наистина, вече на всеки от нас се е случвало да се „наслади” на гледката на пияна жена, като доста голяма част от дамите прекаляват достатъчно, за да се търкалят по улиците като истински пияници.

В заключение медиците разкриват, че според официалните статистически данни у нас има 185 000 регистрирани алкохолици. Истинската цифра обаче със сигурност е в пъти по – голяма, защото заради ниската здравна култура малцина осъзнават, че страдат от това заболяване. Последствията от употребата дори и на минимални количества алкохол (например 1 чашка вино на ден) са жестоки и водят до рязко влошаване на здравето, поява на поредица от психологични проблеми, загуба на работоспособност, семейни проблеми.

Смешно видео с пияни хора:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Ужас: 91 % от българите се наливат всеки ден с алкохол!

 1. Валери Отговор

  20.12.2012 в 14:06

  Объркали сте заглавието, 91 % от българските журналисти се наливат всеки ден с алкохол и не спират да пишат глупости.

 2. Георги Отговор

  20.12.2012 в 23:36

  91% oт българските жълти “ журналистчета“ ,като този написал тази поредна статия мислят единствено от кой чужд сайт да прекопират някоя снимка,за да нагласят под нея поредният измислен и усмиващ ни като нация текст така както им е удобен ,ако не за друго ,то поне се засрамете заради това че и вие сте Българи, или може би не? И още нещо ,дали тази пияната румънка няма да ти се поразсърди дето си и сменил националността господин журналист,или госпожа журналист ,всъщност доколкото ми е познато професионалистите които публикуват статии ,застават под тях със имената си

 3. Колев Отговор

  21.12.2021 в 19:01

  Авторът може и да е збъркал със снимките, което не е простимо, но че у нас пиенето и пушенето е вече национален проблем, това никъде не се дискутира. Никога по времето на соца не е имало толкова пушачи между жените и юношите.По абсолютно същия начин беше разсипано местното население на северна Америка.Това са факти Господа. Технологията не е известна на нас българите, но няма и кой да постави този въпрос.С бедност, цигари, алкохол, с джендър религията и масова манипулация се съсипва духовно всяко човешко общество. Деведесет процента от нашите медии със стотици паразитни журналя съдействат за това мръсно дело, съзнателно или не.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *