Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас: 91 % от българите се наливат всеки ден с алкохол!

Пияна жена

Пияна жена

Отдавна задминахме братушките в опасния порок

Здравни специалисти алармираха, че алкохолизмът сред българите отдавна е преминал допустимите граници. След проведена анкета сред повече от 1 000 души станало ясно, че цели 91 % от населението всеки ден употребява алкохолни напитки в различни количества.

Медиците заявяват, че са уплашени най – вече от факта, че именно хората с власт са тези, които дават черен пример за подражание. На фона на безполезните разправии с пушачите и определено глупавите мерки за ограничаване употребата на тютюн, точно същите личности често разправят под път и над път, колко полезно е за здравето да си пийнеш например чашка ракия преди лягане.

Пиян мъж

Пиян мъж

Според обобщените данни от проучването, рискова консумация на алкохол се регистрира при почти 35% от мъжкото население и при 10 % от жените. Почти половината признават, че нямат никаква представа какъв е размера на допустимото количество ежедневна употреба и какво всъщност е „рискова консумация”. Увреждаща употреба е когато се пие алкохол повече от 5 пъти на седмица,

независимо от количеството и вида на напитката

Все още се запазва тенденцията мъжете да посягат по – често към чашката, но жените устремно догонват силния пол в наливането с ракия. И наистина, вече на всеки от нас се е случвало да се „наслади” на гледката на пияна жена, като доста голяма част от дамите прекаляват достатъчно, за да се търкалят по улиците като истински пияници.

В заключение медиците разкриват, че според официалните статистически данни у нас има 185 000 регистрирани алкохолици. Истинската цифра обаче със сигурност е в пъти по – голяма, защото заради ниската здравна култура малцина осъзнават, че страдат от това заболяване. Последствията от употребата дори и на минимални количества алкохол (например 1 чашка вино на ден) са жестоки и водят до рязко влошаване на здравето, поява на поредица от психологични проблеми, загуба на работоспособност, семейни проблеми.

Смешно видео с пияни хора:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Ужас: 91 % от българите се наливат всеки ден с алкохол!

  1. Валери Отговор

    20.12.2012 в 14:06

    Объркали сте заглавието, 91 % от българските журналисти се наливат всеки ден с алкохол и не спират да пишат глупости.

  2. Георги Отговор

    20.12.2012 в 23:36

    91% oт българските жълти “ журналистчета“ ,като този написал тази поредна статия мислят единствено от кой чужд сайт да прекопират някоя снимка,за да нагласят под нея поредният измислен и усмиващ ни като нация текст така както им е удобен ,ако не за друго ,то поне се засрамете заради това че и вие сте Българи, или може би не? И още нещо ,дали тази пияната румънка няма да ти се поразсърди дето си и сменил националността господин журналист,или госпожа журналист ,всъщност доколкото ми е познато професионалистите които публикуват статии ,застават под тях със имената си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *