Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Уволняват шефката на вписванията – самонаградила се с 11 бона

Виолена Николова

Шефката на Агенцията по вписванията Виолета Николова може да бъде отстранена от поста си в срок до 10 дни, издадоха представители на високите етажи на властта. Основната причина за това е, че ръководеното от нея звено вече станало пословично сред гражданите с некачественото обслужване, кето предлага. Освен това, дамата успяла да се самонагради в размер на 11 000 лева  за два месеца.

В момента тече радикална проверка на ведомството. Проверяващите преглеждали изцяло работата на служителите в агенцията, инциативите им за подобряване качеството на обслужване и поддръжката на служебните компютри.

В последните дни станало ясно, че Виолета Николова си е отпуснала автонаграда за добре свършена работа от 7 000 лева през октомври, а през ноември сложила в джоба си още 4 бона. Инспекторите обещали, че ще ровят до дъно в документите на Агенцията по вписвания, за да установят дори и най-малкото нарушение.

Агенция по вписванията

„Нищо не можем да кажем предварително. Навярно служителите на агенцията си имат своите основания, но докато проверката не приключи, никой не може да предвиди как ще се развият действията” – коментираха проверяващи.

Потърпевши споделиха, че няма с как да бъдат заплатени ядовете на граждани и бизнесмени, които губят дни наред в чакане и висене по кабинети, за да узаконят имотна сделка или да регистрират промяна във фирменото състояние. Ако пък изпуснат сроковете, ги грози глоба до 1 000 лева. За длъжностните лица, които не са свършили работата си няма никакви глоби, а само награди.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Уволняват шефката на вписванията – самонаградила се с 11 бона

  1. balky Отговор

    09.02.2012 в 11:28

    Затвор и отнемане на имуществото за такива като нея !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *