Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Уволниха стюард за лакомия, изял сладкишите на пътниците

Белгийска авиокомпания уволни стюард заради лакомия. Младият мъж изял 12 плодови пити, които били предназначени за десерт на пасажерите и на част от тях нямало после какво да се сервира.

Стюардът проявил страстта си към сладкото на 23 май, докато летял по дестинацията Киншаса-Брюксел. Той извършил двоен грях, като не изял десертите на обикновените пътници, а на тези от бизнес-класата, които били по-скъпи. На борда настъпил конфуз, нямало какво да се даде за десерт, пътниците протестирали и се цупели, а разярената компания веднага уволнила служителя си, като разбрала какво се е случило. Единият от мотивите бил оронване престижа на самолетният превозвач. Няма обяснение за внезапния апетит на служителя. 12 плодови пити са твърде много храна и малцина биха могли да я погълнат.

Синдикатът на самолетните стюарди обаче излезе с възмутена декларация и протестира против уволнението. В документа се изтъкнат тежките условия на труд на работещите в този бранш. Те имали право на храна само веднъж по време на полет, а този от Конго до Брюксел бил дълъг и изморителен. Компаниите държали служителите си полугладни и те си носели сандвичи от къщи, преди да застъпят на смяна. 12 плодови пити ли е цената на една човешка съдба, питат от профсъюзите.

Подобни уволнения има и в други браншове. Сервитьорка била изхвърлена от работа, защото периодично си взимала по някоя хапка от чиниите, приготвени за клиентите. Стажант-сервитьор на морето измъкнал от шефа си 14 кебапчета и ги изял без хляб за няколко минути. Шефът се изплашил не без основание, че ящният младеж ще го разори. Работник във фирма за кетъринг пък си взимал по малко от всяко ястие в продължение на цяла година. Открила го педантична домакиня, която брояла храната до трохичка и открила, че липсват две кифлички, три хапки с хайвер и миниатюрна кошничка с боровинки.

 ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *