Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Устата: Никой не ме съди по обвинението, че съм се гаврил с хората с говорен дефект!

Устата

Устата

Отрича да има проблеми, щял да купува подаръци

Устата категорично отрече, че е преследван по съдебен ред заради скандален видеоклип с негово участие. Наскоро медиите гръмнаха, че обидена гражданка се е почувствала засегната от начина, по който изпълнителят се отнася и на практика дискриминира хората с говорни проблеми в рекламното видео.

Устата

Устата

„Това си е чиста измишльотина – смешна и неадекватна. Никой не може да ме съди заради някакви си рекламки, на този етап аз съм недосегаем. А и точно мене да ме съдят за такива неща, малко несериозно ми звучи. Непрекъснато се стремя да съм толерантен към абсолютно всички – към хората със здравословни проблеми, към останалите етноси и така нататък” – коментира той.

Иван Динев – Устата отхвърли писанията на жълтите медии, наричайки ги жалки опити да накърнят достойнството му. Рапарът разкри още, че на Нова година ще има съвместно участие с Георги Христов и Тони Димитрова в Поморие. За сметка на това на Коледа обаче щял да си бъде на топло в домашна обстановка и с интерес ще заднича под елхата, за да види какво му е донесъл Дядо Коледа.

От своя страна певецът призна, че през тази седмица му предстои истински маратон по МОЛ-овете, защото поради ангажиментите си така и не успял да купи нито едно подаръче за най – близките си хора. Във вторник и сряда обаче успял да отдели достатъчно време за тази работа, възнамерявайки да хвърли поне 5 000 лева за подаръци.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *