Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

USA президент имал срещи с марсианци

Президент на САЩ се срещал с извънземни

Президентът на Америка от 1953 до 1961 г. Дуайт Айзенхауер преживял няколко срещи с извънземни същества. Първият досег с иностранците бил реализиран в намираща се в Ню Мексико затънтена военновъздушна база през 1954 г. Разкритията направил Тимоти Гуд, който по времето на Айзенхауер бил консултант в държавната администрация.

Срещите били проведени под зоркия поглед на ФБР служители, които неизменно пазели персоната на държавния глава. Извънземните пускали до земляните магнитни импулси, чрез които американците получавали „телепатични съобщения”. По думите на свидетеля, срещите били три на брой, а на тях имало много очевидци, които обаче подписали клетвена декларация за поверителност.

Президент на САЩ се срещал с извънземни

Това е първият случай в историята на САЩ, в който представител на висшата администрация разкрива толкова загадъчни подробности. Слуховете за срещи с инопланетяни се носят в пространството от дълго време, но в действителност това изказване е първото, което ги потвърждава.

Бившият консултант на Пентагона и Конгреса в САЩ Тимоти Гуд издаде още, че властите по цял свят поддържат редовни контакти с извънземни от десетки години. По думите му, марсианците имали и официални, и неофициални срещи с десетки хиляди души по земята.

В последните години доказателствата за присъствие на извънземни зачестиха неимоверно много:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *