US-полковникът Ричард Блек: Украинците Загубиха Войната- загубите им при Бахмут са огромни, но те все още не са видели нищо (видео)

„Загубите на украинската армия не могат да бъдат компенсирани“

„Украинците загубиха битката, изходът на тази война вече е решен“. Това заяви днес полковникът в оставка от специалните сили и морската пехота на САЩ Ричард Блек на конференция на института Шилер.

Според оценката на топ военния експерт битката в Бахмут (Артьомовск) е катастрофална за въоръжените сили на Украйна. Там в момента се сблъскват основните сили на противниците. „При четирикратно превъзходство на украинската армия в жива сила, тя в момента отстъпва и е смилана от професионалната армия на Русия. А какво ги очаква, когато до седмица-две броя на руските войници в Украйна нарасне 4 пъти“, попита риторично полк. Блек.

„Хиляди украински войници са хвърлени в смъртоносен капан в Бахмут и изглежда нямат решение.

„Русия печели в Бахмут, Украйна губи и точно тази битка показва какво ще е стратегическото развитие на войната“, каза полковникът.

Блек отбеляза, че броят на загиналите украински войници е потресаващ и населението на страната няма да компенсира тези колосални загуби в жива сила.

Конфликтът е загубен, заключи полковникът.

В интервю от миналата седмица американският полковник заявява:

„Бих посъветвал украинците „бъдете внимателни, защото ако си мислите, че това, което ви се случи досега, е най-лошото – не бързайте, ще видите нещо, което е далеч отвъд всичко, което сте си представяли досега.“

Те губят от 500 до 700 войници на ден!

В битките около и в Бахмут Украйна губи дневно повече хора, отколкото Съединените щати губеха по време на войната във Виетнам за един месец.

А Украйна има 9 пъти по-малко население от САЩ!

Вижте какво още каза полк. Ричард Блек във видеоклиповете ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Брутално! Кой продължава да тика тия руски момчета от Украйна на кланница и стои да ги стреля в гръб?! Ако се опълчат?!
    Знаем отговора!
    Нашите- мислете. Контингента “ни”, май бил основно “небългарски”!
    Аз НЕ съм съгласна български мъже и деца да бъдат насилствено подкарвани в участие!
    Българският народ отдавна си каза думата- дори във фалшифицираните социологически агенции!
    Българският народ каза- НЕ!

    • Аз пък не помня еничарите някога да са питали българският народ какви са мераците му.
      Няма кой да им задава подобни въпроси и сега.

      • Да му мислят официалните вече военни цели според изказването на Медведев- военно- политическите ръководства на “вражески държави и техните армии. Както и приятелските им такива”.
        Да яхват метлите и да заминават първи- за пример!
        На бас, че вече се нас$рат от страх!
        Отдавна не бях изпитвала такъв як душевен к*ф!
        А хора като тези в сайта са изключително силни личности, до последния!
        Кефя ви се, чак ми идва да ви запрегръщам! Вие дори не осъзнавате какво сте за живота, мили хора! Обичам ви!

      • IYI, те си живеят с надеждата, че ще им бъде позволено да си имат частна държавица или ако доди Путин насам да литнат за царството на сатаната. Само че помним еничарите в Афганистан как падаха от колесниците ….. :)

      • FuckEu, много ще се накефя само да гледаш: вече някои започнаха да дават заден ход!
        Нищо- само се наслаждавай и изпитвай душевен к*ф!
        :)

  2. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ИМАТЕ ОБИЧТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС СВЯТИ РУСКИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ ЗНАЕМ ЧЕ ЩЕ СПАСИТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ Я ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ СИГУРНИ СМЕ ЗАЩОТО ЗНАЕМ ЗА БРАТСКАТА ВИ ОБИЧ И САМОЖЕРТВА ЗА НАС БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ РУСКИ БРАТЯ МЕЧТАЕМ СКОРО ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ПОСЛЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ КАТО НА ШИПКА ДА ПОЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ФАШИЗМА

    • Анонимен, само ще кажа, че много се надявам този път почистването на „елита“ да не е през пръсти, както беше предния път при ОФ-то. Те изтърваха хиляди продажни маймуни, които преди 33 г. ни заробиха отново. Дано този път почистването е тотално и повече никога българите не попадат в робство!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *