Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

US-Посланик Рубин: Българите трябва ДА НИ БЛАГОДАРЯТ ЗА СКЪПИЯ ТОК, защото иначе Нямаше да Влязат в ЕС!

„България да не забравя, че ако не бяха американските централи ТЕЦ Марица 1 и 3, тя нямаше да влезе в ЕС,“. Да, правилно четете. Това заяви в свое интервю за „Панорама“ отиващия си американски посланик Ерик Рубин.

Изрече го с нетърпящ възражение тон и завидно самочувствие. Той очевидно си вярва. България трябва да е много благодарна на САЩ. А САЩ пък трябва да са много благодарни на агента си Иван Костов. За това, че същият им хариза двете централи в комплект с предателски договор, та до 2026-та година да изсмукват и глозгат българския потребител. Договор, според който българина купува прескъпия американски ток срещу правото да мие чинии на Запад. Понеже при този скъп ток промишленост в България няма как да вирее. Далавера откъдето и да го погледнеш, но … само за американците и тукашния им слугинаж.

Но да продължим с „мъдрите“ мисли на Рубин, който пояснява какво има предвид с твърдението си, че САЩ е спасила страната ни: „България трябваше да затвори старите си съветски атомни реактори, понеже такова беше условието за да влезе в ЕС. Което предизвика критичен недостиг на електроенергия в страната. Тогава обаче се появиха американските компании и спасиха България“, нагло и цинично констатира американския посланик. Изказване като за пред аборигени!

Всички помним как Запада и в частност Брюксел обезглавиха родната енергетика с безумното условие да закрием 1, 2, 3 и 4 реактори на АЕЦ Козлодуй, последните два от които бяха почти нови. А колониалната ни администрация воглаве с другия американски агент Симеон Сакскобургготски подписа договора за окончателното им ликвидиране. А това зловещо национално предателството бе представено пред народа като „жертва сега, но в името на светлото ни бъдеще в ЕС“. И всички българи затаихме дъх в очакването му. Но и сега, 10 години след влизането ни в ЕС, продължаваме да го чакаме пустото му светло бъдеще, а то все не идва. Но ние продължаваме да плащаме скъпия ток от американските електроцентрали. И то не само този, който потребяваме, а всичкия ток, който на янките им хрумне да произведат. Според договора с тях, подписан от Иван Костов.

Още бисери с марка „Ерик Рубин“

„Токът от нашите електроцентрали не е от най- евтините, но не е и от най- скъпите.“, безочливо и йезуитски коментира Ерик Рубин. Умишлено пропускайки да задълбава в детайлите. Детайли, от които би станало ясно, че произведения от американските ТЕЦ Марица-Изток 1 и 3 ток е точно 14 пъти по-скъп от този на АЕЦ Козлодуй и само 1.5 пъти по-евтин от ВЕИ-тата. Да, същият този „съветски“ и „презрян“ от Запада АЕЦ Козлодуй, който ни накараха да съкратим с 4 реактора. За да се отвори вероятно у нас пазар за скъпия американски ток. Но нека обобщим лавината от простотии, които изплещи на изпроводяк американския посланик в „Панорама“: Първо, Западът помогнал на България да се „отърве“ от презрените съветски реактори, които обаче й осигурявали, а два от тях (5-ти и 6-ти) продължават да й осигуряват евтин ток. Това спиране на 4-те атомни реактора довело до дефицит и срив в енергийния сектор. Но в този сюблимен момент довтасали американците, да ни спасят. Купили два ТЕЦ-а и ни осигурили скъп и прескъп ток. А като компенсация за тази жертва, Брюксел ни приел в ЕС.

Но за да стане нонсенса пълен, Рубин заяви, че не американските електроцентрали, а … Русия била виновна за скъпия ток у нас. Политиката на Брюксел е за диверсификация и откъсване от руските енергийни ресурси и ние от САЩ я подкрепяме напълно, казва още той. Че как няма да я подкрепят, като това си е класическа схема за колонизиране на нови територии: Първо лишаваш територията от стратегически обект, който й осигурява евтин ток. По този начин саботираш високопечелившите й отрасли като промишлеността и превръщаш икономиката й в третична и западнала.

После, овладявайки енергийните мощности на територията и заменяйки ги със свои, заробваш населението да плаща все по- високи сметки, които то трудно може да си позволи, защото получава ниски заплати. А получава ниско възнаграждение, защото икономиката вече е отслабена и неконкурентноспособна (и няма как да е по- различна, защото промишления ток е станал прекалено скъп). Вследствие на това доведеното до просешка тояга население емигрира на Запад, при своите колонизатори, за да захрани техните трудови пазари с евтина работна ръка.

А останала без активното си население в трудоспособна възраст, Територията-Колония България се спихва. В нея остава да управлява правителство – назначена от Запада колониална администрация, която чрез различни механизми управлява безпрепятствено и все по-авторитарно, без съпротива от страна на населението, което в по-активния си процент вече е извън страната.

С това си последно интервю преди да освободи поста, американският посланик Ерик Рубин неволно разкри варварския западен план за унищожаването на Източна Европа. И повдигна завесата пред грозната заблуда, в която ние, българите, живеем вече три десетилетия. Лъжата, че Запада ни е приел в съюз от равни, а се оказа, че са ни набутали вътре, за да ни заробят и ограбят. И да ни прогонят от нашата райска земя, за да слугуваме в чужда.

В съвременния свят евтината енергия е всичко и без нея няма как да се развива нито държава, нито икономика, а най-непостижима цел е благоденствието на народа. Без евтина енергия ние сме роби. Разбра ли цинико Рубин? Разбра ли, че целта на господарите ти от Вашингтон на нас българите ни е отдавна ясна. И само чакаме сгодния момент да ви отвърнем подобаващо! Да живее България! Skandalno.net

А ЕТО КАК ПОТРЕБИТЕЛИТЕ В ИНТЕРНЕТ ПОСРЕЩНАХА НЕАДЕКВАТНОТО И ЦИНИЧНО СЛОВЕСНО ИЗЛИЯНИЕ НА ПОСЛАНИК РУБИН:

Данъкоплатец:

Благодарение на американските ТЕЦ-ове, българите в момента плащат най- скъпия ток в Европа, а янките индексират фантастични печалби на наш гръб. Плащаме им независимо дали произвеждат или не ток. И се получи същото, като с османския данък за изтърканите зъби. 4-те закрити блока на АЕЦ „Козлудуй“ можеха да работят още 30 години, но оная продажница Куневица ги размени срещу „правото“ да бъдем заробени от ЕвроГейския, управляван от Краваристан._____СЪД И ЗАТВОР за всички предатели на българския национален интерес!

Васил Здравков:

Тоя Рубин е патологичен лъжец, разчита на 80-те % дебили сред българския народ. ТЕЦ Марица Изток-3 беше модернизиран от италианската ЕНЕЛ и след това препродаден на американската фирма. А ТЕЦ Марица Изток-1 си беше достатъчно модерен. Американцитеги взеха наготово и почти нищо не са пипнали. Който е работил там по него време – знае.

Иван Иво Иванов:

Социологическо проучване показа, че броя на българите, които смятат САЩ за заплаха, е три пъти по-голям от тези, които смятат Русия за заплаха. А колкото до електроцентралите, там всичко е пределно ясно: Западът първо закри АЕЦ-а на Колонията с евтиния ток, и й взе и засили мръсните ТЕЦове, за да продава на раята тройно по скъп ток.

Сара:

На този интелектът не му е колкото на гугудка. Що за абсурдно обяснение?

Катя:

Четири закрити ядрени блока срещу два ремонтирани комина! Ей на това му се вика американска щедрост!

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

19 кометара за US-Посланик Рубин: Българите трябва ДА НИ БЛАГОДАРЯТ ЗА СКЪПИЯ ТОК, защото иначе Нямаше да Влязат в ЕС!

 1. Анонимен Отговор

  02.07.2019 в 21:41

  НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГРЪМНЕ БОЙКО ТИКВАТА

 2. Иван Отговор

  02.07.2019 в 23:56

  Колкото и да са интересни изцепките на Рубин, днес се случват много по-важни неща. Господа глобалистите превземат ЕС. Не, че до сега не са командвали, но някак си като васал, а сега става колония. На всички ръководни постове се поставят отявлени глобалисти, учудвам се как не са предложили Сорос за някакъв. Това значи само едно, нямат време. Мирише на война! В този важен за всеки един европеец момент, Борисов разиграва театър пред кохортата на послушните журналистки, суетене, потен от преговори, дава едни заявления, предлагал… Потънали сме в удушваща мъгла от глупост, а утре ще осъмнем като фронтова линия. На тази линия, никой никого не пита от кои е. Ако не си наш, значи си враг. За вземане на правилни решения всеки човек се нуждае от информация, а България в момента е с такава цензура, каквато не е имало в най-тъмните векове. Себудете се хора, огледайте се, преди да се окажете в Матрицата! Там и будни никой няма да ви брои за живи.

 3. Анонимен Отговор

  03.07.2019 в 7:43

  ЕДНА ОТ МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА БЪЛАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И ЦЕЦКУ МАФИОТИТЕ КОИТО ГИ СВЪРЗВА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ ОЩЕ 2016 КАКТО КАЗВА МЕРКЕЛ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ Е ПРИБРАЛ 160 МИЛИОНА ЗА ЕМИГРАНТИТЕ И ОБЕЗЛЮДЯВА АКТИВНО БЪЛГЙРИЯ ИЗБАХА ЖИПОТНИТЕ НА СТРАНДЖА ЗА БЕЖАНСКИ ЛАГЕРИ ХРАНИМ ФЕОДАЛНАТА ИМ МУТРОПОЛИЦИЯ ЦИГАНИ МИГРАНТИ КАКВО ЩЕ КАЖЕ ПРЕЗИДЕНТА И НАРОДА СЕГА ОЩЕ ЩЕ СЕ СПИ ЛИ КЪДЕ Е МЯСТОТО ЗА БЪЛГАРИ В БЪ.ГАРИЯ

 4. Анонимен Отговор

  03.07.2019 в 7:46

  СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ Е САРО ИСТРЕЛ В ТИКВАТА НА БОРИСОВ МАФИОТА

 5. Анонимен Отговор

  03.07.2019 в 8:01

  НЕЗАКОННОТО ЧЛЕНСТВО НА БЪЛГАРИЯ В НАТО И ЕС УБИ БЪЛГАРИЯ

 6. Анонимен Отговор

  03.07.2019 в 8:08

  СРЕТЕН ЙОСИЧ БЕШЕ ОБЕЩАЛ СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

 7. Георги Енев Отговор

  03.07.2019 в 8:21

  Благодаря на авторите, но аз вече нямам нерви да чета подобни материали, защото всичко ми е до болка ясно, а светлина в тунела не се вижда. Поне засега. То бива, бива наглост, ама да не вярвам на себе си и това, което виждам ежедневно около мен и някакви си изроди да ме убеждават в илюзии, това вече е… Нямам думи!!!

 8. Анонимен Отговор

  03.07.2019 в 9:01

  БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ БЪЛАРИЯ АКО НЕ ВЪСТАНЕМ ДА ИЗХВЪРЛИМ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И МАФИЯ ГЕРБ В БЪЛГАРИЯ НЯМА МЯСТО ЗА ПОТОМЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КОЙТО ОСТАНЕ ЩЕ ПЛАЩА ЗАЕМИТЕ НА БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА МАФИОТ ГЕРБ УБИ БЪЛГАРИЯ СЪС НЕЗАКОННИТЕ ОКУПАТОРИ ТЕРОРИСТИ НАТО И ЕС

  • Иван Отговор

   03.07.2019 в 11:37

   Бягайте и къде? Битката в момента не е за България, макар за нас да изглежда така. Залогът е целият свят, като за начало Европа, Северна Америка и части от Азия. ГЕРБ са ясни, те са глобалистки слуги. Големите предатели обаче са така наречените „патриоти“. Те са проникнали в душите на здравите сили, там където трябва да се зароди съпротивата и рушат. Този тип предателство се е наказвало най-сурово във всички епохи и при всички народи. Не са ни врагове циганите, а тези които ги управляват. Каракачанов използва недоволството на гражданите за да се забие все по-навътре, като кърлеж, но целите му не национални. Събуждайте се хора, няма къде да бягаме, това е земята ни и нея трябва да защитим. Съюзници са ни всички, които искат да са гърци, които искат да са турци, които искат да са сърби или румънци, защото имат ясно съзнание, че искат да са такива, каквито са бащите и дедите им. Врагове са безродните, аморфните, готовите да станат всякакви за пари или нещо друго. Те са превзето от вътре, кухи, заразени. Ако победят, светът ще стане робовладелски с два вида собственици и плащащи за да живеят, дишат, обичат, радват и всичко, което иска човешката душа.

 9. Иванов Отговор

  03.07.2019 в 12:04

  Рядко нагъл тип е този Рубин. Откъде накъде централите са американски? Аз лично участвах в строежа им през 1950 г. като бригадир в Димитровград. Те са наши български. 4Наглост!

 10. Иванов Отговор

  03.07.2019 в 12:33

  Вижте го този меценат, загрижил се за просперитета на България, уж благодарение на техните/наши централи влязохме в ЕС и НАТО. Е, какво хубаво видяхме от ЕС? Затвориха 4-те блока на АЕЦ Козлодуй, спряха три изгодни за България енергийни проекта, диктуват ни състава на правителството и каква политика да водим. За НАТО да не товорим. Пробутват ни 8 стари таратайки за 3 млрд. долара. А отгоре на всичко онази мутра от Банкя си бие в гърдите, колко добре се развиваме, колко са щасливи хората и колко сме били независими.

 11. Б. Георгиев Отговор

  03.07.2019 в 13:21

  Безумието на политиците продължава. Упадъка на икономиката е унищожителен. Прехода е безкраен. БГ е на последно място във всички класации на ЕК (Евростат). Основния бизнес на 40-50 влиятелни политици и „супер“ бизнесмени, са 20% от обществените поръчки и някои „други“ разходи на държавния бюджет (приблизително – 10 -10,5 млрд. лв.). Кохортата и „специалистите“, които са на хранилка около първите достига до 10-тина хиляди „души“ със особени качества и заслуги. Това е кастата, която управлява икономиката и политиката в нашата държава. До кога ще се случва това-не знам? Не знам вече дори от кого зависи. Дори не зависи и от Суверена. Може би от чичо Сам!

 12. Анонимен Отговор

  04.07.2019 в 18:52

  ШЕСТ МИЛИОНА НАРОД ТРЯБВА ЛИ ДА СТРАДА ЗАРАДИ ЕДИН СТРАХЛИВ МАФИОТ БЪЛГАРОУБИЕЦ КОЙТО ОТ СТРАХ ПРЕД ЗАТВОРА И КОРШУМА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ СЪС ФАЛШИФИКАЦИИ ДОКОГА НАРОДА ГИНЕ КАТО ПИ ЧУМА НЯМА ЛА КОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ

 13. дарина Отговор

  19.08.2019 в 18:02

  проклети да сте всички участвали в загробването на България и българите Каквото на нас ни натрупахте да ви се връща стократно.Вие самите ,които участвахте и вашите наследници ,Бог да благослови, да ви се върне стократно

 14. Този не е виновен, а ПРЕДАТЕЛИТЕ на България. Но и те не са виновни, а ДЕБИЛИТЕ, които ги избират във властта!

 15. жеко ников Отговор

  20.08.2019 в 0:13

  Нещо което е мое и тоз идиот да ми каже че трябва да му благодаря за това чее мое кажете му чее още по голям идиот.аеде стига още бе идиоти…..

 16. Язе Отговор

  20.08.2019 в 14:30

  Освен това, ни пробутват ядрено гориво, което е несъвместимо с нашата АЕЦ

 17. Анонимен Отговор

  20.08.2019 в 22:41

  НЕ Е ЛУД,КОЙТО ИЗЯДЕ БАНИЦАТА,А ТОЗИ ,КОЙТО МУ Я ДАВА!!!

 18. Владо Отговор

  21.08.2019 в 19:06

  Абсолютно вярно! И преди бяхме слуги на СССР, но сега сме роби на САЩ, ЕС и НАТО. Послушно изпълняваме каквото ни кажат и пак нямат милост към този народ. Извода е, трябва да биеш за да бъдеш уважан като партньор, господа управленци! Вие сте некадърни за да управлявате държавата! Никой не уважава слабия и послушния, силните само се възползват от него както им е удобно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *