Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

US-експерт: САЩ и НАТО Нямат Никакъв Шанс да Спечелят ВОЙНА С РУСИЯ! Вижте защо:

САЩ и НАТО нямат шанс във война с Русия! Съкрушителното за янките становище е на американския военен експерт кап. Джери Хендрикс.

Причината за това е в отбранителния щит на Русия, който се намира в Калининград. Преди около месец, той беше подсилен чрез поставянето на най- новите комплекси С- 400 и „Искандер“. А Русия се постара секретната новина да стане достояние на враговете й.

В НАТО са силно обезпокоени от тази информация, заяви кап. Хендрикс. Тъй като, просто вече няма какво да направят, за да уязвят Русия. Единственото, което им остава, е да се хвърлят в разработването на ударен план за неутрализиране на щита в Калининград. Което ще им струва нови стотици милиарди долари. Другият им вариант е при евентуално нападение над Русия да използват обходни маршрути и средства. Но така пък ударът им срещу Москва няма да е достатъчно силен и ефективен.

Междувременно руският президент Владимир Путин подписа новата държавна програма за въоръженията. Най- важният приоритет в нея е ядреното възпиране. Набляга се също на разработването на високоточни оръжия и подсилването на наземните системи. Русия ще доразвие и секретната си технология по самолетите с вертикално излитане.

Преди месец американският президент Доналд Тръмп също обяви новите приоритети в американското въоръжаване и отбрана. А като врагове № 1 на страната му бяха обявени Русия и Китай. Пентагона получи рекорден в историята си бюджет от 700 млрд. долара, като основната част от него е предвидена за обновяване ядрения арсенал на страната, както и за създаването на нови ядрени оръжия.

В началото на годината Тръмп обяви и новата ядрена доктрина на САЩ. Според нея, USA може да използва ядрено оръжие вече и за нападение… „ако се наложи да защити себе си или партньорите си“. Новата US-стратегия включва и използването на ядрен отговор, дори при неядрена атака по ключови цели в страната или по държавите под „ядрения чадър“ на САЩ.

Така че, ядреното възпиране в новата програма на Русия, е подобаващ отговор на ядреното нападение, вече залегнало в доктрината на САЩ.

Към настоящия момент Руската федерация е успяла да изпревари янките във въоръжаването, макар че в последно време е силно възпрепятствана от санкциите, наложени й от Запада. Според вицепремиерът на РФ Дмитрий Рогозин, санкциите няма да бъдат отменени. Поне докато Русия е в силна позиция. Биха ги отменили, само ако отново отслабнем, коментира Рогозин. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за US-експерт: САЩ и НАТО Нямат Никакъв Шанс да Спечелят ВОЙНА С РУСИЯ! Вижте защо:

 1. Ред Отговор

  28.02.2018 в 19:01

  „Момичето“ написал статията си няма понятие какви глупотевици е написала, мисля, че прекалявате вече.

  • Борчо Отговор

   01.03.2018 в 0:13

   И кви глупотевини е написало момичето. Прочетох – всичко си е точно. Браво, Скандално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *