US-водещият Лий Камп: На всеки 12 минути САЩ хвърлят Бомба и Убиват 8 невинни души! Това е Геноцид!

6

Ние, американците, живеем в състояние на непрекъсната война, без да го усещаме. Докато спим, ядем, правим любов или пък притваряме очи от греещото в очите ни слънце, някъде по света, нечий дом, семейство, живот, тяло биват пръсвани на парчета… от наше име.

И този кошмар се случва веднъж… на всеки 12 минути!, заяви в свой коментар популярният тв. водещ Лий Камп във вечерното си предаване „Вечерна редакция“. Целия разтърсващ коментар прочетете долу:

На всеки 12 минути американските военни хвърлят мощни експлозиви със сила, която едва ли може да си представите. Това е странно, понеже Америка официално не е във война с нито една страна. И това би трябвало за означава, че не хвърля нито една бомба, нали?

По дяволите, не! Вие допускате фатална грешка и бъркате нашия свят с някаква рационална, нормална реалност, в която военно-промишления ни комплекс е под контрол, музикалната ни индустрия лансира таланти и големи гласове, а хората се отнасят към климатичната заплаха като възрастни, а не щрауси със цабита в пясъка глава, които опитват да си самовнушат, че пясъкът край главите им не стана все по-горещ.

Скъпи американски сънародници, мислите си, че обитавате един рационален свят. Да, има такъв, но вие не живеете в него.

Вместо това живеете в свят, в който Пентагонът е изцяло извън контрол. По времето на президента Джорд Буш военните хвърлиха 70 000 бомби върху пет държави. Но от това огромно количество бомби само 57 бяха забелязани от международната общност.

Бюрото за разследваща журналистика съобщи, че по времето на президентстването на Обама е имало 563 военни удара, главно чрез дронове в Пакистан, Сомалия и Йемен. Все държави, на които САЩ официално война не е обявявал. Бомбардирането на страни, с които не си във война не е само ужасяващо нарушение на международното право. Това са и морално неприемливи актове, защото когато биват хванати в крачка, нашите военни и политици ни обясняват, че удряли по тези държави превантивно, да ги респектират и накажат за нещо, което не са направили, но може би биха сторили.

Но да видим какви са резултатите? Според документи на ЦРУ само 2 % от хората, които са били убити от американските дронове в бомбардировки, са фигурирали в списъка им за превантивно убийство. 98 % от ликвидираните от нашата армия хора са били напълно невинни цивилни хора. Може да си мислите, че това е ужасяващо. Но се оказва точно обратното. В годината, в която ЦРУ изби по описания начин хиляди невинни по зялото земно кълбо, Обама получи Нобеловата награда за мир… явно за това че е убил огромно количество невинни хора.

Лий Камп

И на това се гледа като на нещо нормално. Ако някой обикновен гражданин убие 980 души само заради съмнение, че 20 от тях не са читави, обществото, полицията и съда биха го третирали като чудовище. И той действително ще е чудовище. А какво трябва да е мнението ни за държавната машина на САЩ, която на 12 минути хвърля по една бомба и убива 8 души, вероятно до един напълно невинни „косвени жертви“?

Обама беше кръволок, но малко хора подозират, че администрацията на Доналд Тръмп засрами и него, и всички предходни американски президенти с количеството на бомбите и убийствата си.

Цифрите на Пентагона показват, че по времето на Джордж Буш в различни страни по света на ден средно са хвърляни по 24 бомби, което прави 8 750 на година. По времето на Обама пък американските военни са хвърляли по 34 бомби на ден или общо по 12 500 на година. А само през първата година от управлението на Тръмп в различни части на земното кълбо Пентагонът е хвърлял средно по 121 бомби на ден, което прави годишно 44 096 бомби, които са убили между 80 и 100 хил. цивилни, невинни хора. И това, без САЩ да е обявявал официално война на страните, в които живеят.

Откакто Тръмп е президент, на всеки час Пентагонът хвърля по пет бомби. Това означава, че средно на всеки 12 минути са взривявани хора, предмети, жилища.

Но най-възмутителното е, че американската държава сее по света огромно количество смърт и разрушения, а за основните ни корпоративни медии този факт не съществува и те не правят журналистически разследвания. Иначе разкостват Тръмп за това, че е расист, надут плондер и егоцентричен идиот. Но дума не обелват за ужасяващите военни кланета на всеки 12 минути, при които от 100 убити, 98 са косвени жертви на дроновете и самолетите ни- напълно невинни хора, които не са подозирани в нищо.

През февруари т.г. журналистът Уитни Уеб написа: “Шокиращо е, че над 80% от убитите в Либия, Сирия, Афганистан, Йемен така и не са идентифицирани, а в документите на ЦРУ пише, че те нямат представа кого са убили. ЦРУ избягват да съобщават за убити цивилни, затова в тях се описва просто, че убитите от бомбардировки и ракетни удари с дронове са в зони, където има врагове.“

Почти никой в Конгреса или в Президентството не се опитва дори поне да намали броя на хвърляните ежедневно 121 бомби. Почти никой във водещите медии не информира хората за тия зверства.

Една на всеки 12 минути.

Знаете ли къде удрят? Кого убиват? Защо? 121 бомби разкъсват на парчета живота на много семейства по света всекидневно.

Ние сме свирепа нация със свирепи военни и напълно некомпетентен, дехуманизиран управляващ елит. Правителството и военните, които обществото ни избира и подкрепя, убиват невинни деца, майки и старци на всеки 12 минути и като реакция няма нищо, освен призрачна тишина. Под нашето човешко достойнство е да мълчим пред този геноцид. Нашата родина САЩ извършва поредица от престъпления срещу човечеството. Skandalno.net

* Лий Камп е американски комик, писател, актьор и политически активист със собствено шоу „Redacted Tonight with Lee Camp“ на RT America

Превод: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЛИЙ КАМП НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СМЕ ОКУПИРАНИ НЕЗАКОННО БЕЗ СЪГЛАСИЕ И РЕФЕРЕНДУМ ОТ ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АМЕРИКАНСКИ СЪЮЗИ НАТО И ЕС ПОГНУСЕНИ И ОТВРАТЕНИ СМЕ ТЕ ЗАЕДНО СЪС УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГРОБОКОПАЧИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ МАФИЯ ГЕРБ НА БОРИСОВ УБИХА БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ГИ ЩЕ НОСИМ В СЪРЦАТА НИ ОБИЧТА КЪМ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ И НИКОГА НЯМА ДА Я ЗАМЕНИМ СЪС ТЯХ ДОКАТО НИ ИМА НА СВЕТА

  2. МИРОТВОРЕЦ,НЕ ХОДИХ ЗА ГЪБИ КАТО ИДИОТИТЕ И ГЛАСУВАХ ПРОТИВ ГЕРБ И ПАТЕРИЦИТЕ НА ГЕРБ

    БОЙКО ИСКАМ ДА БЪДЕШ КАЛИБРОВАН ВЪВ ВСИЧКИ ОТВЕРСТИЯ. ТИ И ВСИЧКИ ВОЕННОЛЮБЦИ КАТО ТЕБ И СОЛОМОН ПАСИ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *