Урочасаха Слави Трифонов!

0
Слави Трифонов

Неуспехите и откровените провали, които преследват популярния телевизионен водещ Слави Трифонов в последно време, се дължат на урочасване от зли врачки, разкриват запознати с окултните науки.

Специалистите обясняват, че Дългия бил изключително предразположен към приемане на отрицателна енергия от чужди източници, тъй като самият той доста често изпадал в нервни кризи и отдавал негативни излъчвания. За да се възстанови равновесието в системата, аурата му лесно пропускала отрицателни влияния към самия него.

Слави Трифонов

Като доказателство на думите си, белите магьосници изтъкват самата кариера на популярния шоумен. Те припомнят, че кариерата му стартира със завиден устрем и още в дните на „Ку-Ку” той успя да си пробие път през трънливия път на славата и да задмине колегите си по слава. След това в „Каналето” стана завършен лидер на компанията и Камен Во, Тончо Такмакчиев и Марта Вачкова не смееха и да хлъцнат без него. Накрая с „Шоуто на Слави” просто отвя всички и избяга светлинни години напред.

От четири – пет години насам обаче, Слави започна да търпи провал след провал в професионален и личен план. Рейтингът на шоуто му продължава да се стопява и въпреки напредналата си възраст, все още не може да намери своята спътница в живота. Баятелките са категорични, че неуспехите на Трифонов се дължат само и единствено на урочасване.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=V1VXk0kMTAA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *