Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Уорлик слънчаса: В България цари демокрация!

Уорлик вярва в доброто бъдеще на България

То в големите жеги на никой не му е добре, ама на американеца н. пр. Уорлик май съвсем му се е размекнало канчето от силното слънце. Пред камерите на телевизията той смело заяви, че България била една от най – стабилните в икономическо отношение страни и всички институции били от демократични по – демократични. Въобще – приказка!

Изявленията на превъзходителството предизвикаха бурни аплодисменти сред управляващите, които съвсем явно взеха думите му насериозно и още по – бурен смях сред опозицията. Според мнението на депутати от червената партия, Уорлик най – вероятно отново се е отдал на любимите си забавления, сред които пушене на различни видове цигари.

Уорлик одобрява арестите у нас

Според Уорлик, цяла върволица от американски бизнесмени имали идеи да инвестират в България, а това се дължало именно на стабилната фискална политика. Причина за това била високата образованост на гражданите, които знаели да говорят всякакви чужди езици, непрекъснатото подобряване на инфраструктурата и други.

Последното изказване на американския посланик обаче даде надежда, че не е изгубил напълно разсъдъка си от жегите и все още може да му се има доверие поне до известна степен. Според него множеството извършени от полицията арести говорели за добре свършена работа, каквато обаче не можела да се наблюдава в съдебната система. Той си пожела, в любимата му България магистратите да започнат да се трудят по – упорито и да спрат да отлагат делата, давайки шанс на отявлени бандити да се отърват от възмездие.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=2NKDZ9AEsH0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *