Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Уорлик падна от кон

н. пр. Джеймс Уорлик падна от кон

Американският посланик Джеймс Уорлик падна от кон по време на буйна езда край Пловдив. Негово превъзходителство здраво се изплашил за здравето и живота си, но се оттървал с няколко незначителни охлузвания.

Според очевидци на трагедията, тази събота посланикът кротко си яздел по трасето на ездитната база, но в един момент се катурнал под корема на коня, който верен на подадената команда продължил да развява грива в галоп. На секундата уредници от базата и други ездачи се хвърлили да озаптяват животното, което веднага се подчинило на новите заповеди.

Буен кон

Разтрепераният Джеймс Уорлик се изправил с мъка и заявил, че изпитва опустошителна болка. Веднага му била оказана първа помощ, а при по – обстоен медицински преглед станало ясно, че няма нищо счупено. Единствените поражения по тялото на дипломатическия представител били няколко незначителни натъртвания и охлузвания.

Уорлик показал задоволство от късмета си и въпреки уплахата заявил, че отново ще дойде да пробва българските кончета, но след като му минат раните.

В същото време негово превъзходителство обори информацията, че е отзован от България и на негово място САЩ ще изпратят друг дипломат. Той обеща, че когато това се случи медиите ще бъдат информирани своевременно, но засега оставал у нас.

„Аз съм голям почитател на България и искам да остана колкото е възможно повече. Позволявам си да цитирам Марк Твен, който преди години е казал: „Слуховете за моята смърт са преувеличени” – заявява Уорлик.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *