Уорлик отива на гей-парада, хиляди скандират ВЪН!

0

Изпитвам голяма благодарност, че ще имам честта да се включа в гей-парада, заяви днес американският посланик Джеймс Уорлик. Той призова всички да се включат и да изпратят послание към Бог, че сме родили еднакви и всеки има своето достойнство и се нуждае от уважение.

Разбирам, че е много смело от моя страна да отида там, но искам хората да имат избор кого да обичат. Дипломатът каза и че се надява да има и други, които да го подкрепят, за да не излезе да марширува сам. Той щял да отиде без охрана и се надявал полицията да го пази.

Могъща антиподкрепа получи посланикът още от сутринта. Улиците на София са заляти от националисти, членове и симпатизанти на „Атака“ и ВМРО, обикновени граждани и младежи, които скандират срещу хомосексуалното натрапничество, изпедерастяването на нацията, кметицата Фандъкова, която е разрешила парада и срещу самия Уорлик, който се меси твърде безпардонно във вътрешните ни работи. Море от хора скандира ВЪН, леят се патриотични песни, дори набързо се включиха три двойки младоженци на път към ритуалната зала. Момчета и момичета демонстративно се целуваха пред минувачи и полиция.

Полицейското присъствие е засилено, защото се очаква тълпата да пресрещне гей-парада. С тънки гласчета травеститите вече звънят уплашено и търсят подкрепа от приятели. 68-години чуждопоклоничество стигат – скандират възмутени българи. Те смятат, че САЩ няма право да се меси във вътрешните работи на една суверенна държава и да й дава съвети как да се държи към обратните. Толерантни сме, но не и когато пред децата ни мъже се разхождат по сутиени и бикини и излизат демонстративно на парад, каза млад баща на две момченца. „Уорлик, отивай си!“ „Бъди гей, но не у нас“ – реве тълпата. Полицейското присъствие вече е силно и се очаква да дойдат и подкрепления към 17 часа, когато започва шествието на обратните. Част от противниците му пък били въоръжени с огромни вибратори и смятат да ги размахат като оръжие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/O2D_G7nQyKE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *