Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Уорлик: „Новите цени на тока са добри за България“

Тази констатация направи дипломатът, известен повече с прякора си  „На всяка манджа мерудия“, изказвайки се днес за пореден път  по придворна телевизия. Той обясни, че цената на тока е приемлива и българският народ не бива да се бунтува.

Американците също не си харесвали цените на електроенергията и топлоенергията, не протестирал като нас, защото знаели, че това е прогресивно. Че техните фирми искат да работят с екологично чисто и безопасно за страната електричество, а то струва скъпо. Сега българските фирми правели същото, затова заслужавало да бъдат похвалени, а останалите българи да се гордеят. Той е учуден, че повишението на тока е предизвикало протести на гражданите и е скарало партиите в парламента. Разбира се американският посланик си спести разликата между американските и българските заплати, разликата в стандарта на живот, изчисленията на статистиците, че там 10 процента от заплатите отиват за битови разходи, а тук над 50 процента, особено през зимата. Уорлик посъветва българите да преглътнат цената на тока в името на екологията.

 Той отново бе единственият чужд посланик, който пряко се намеси в нашите вътрешни работи и си позволи да ни дава съвети да сме търпеливи и послушни .Като прескочим яростните „комплименти“, което се изляха в Мрежата по негов адрес, българските граждани с основание попитаха кой е той, че ни дава съвети как да живеем, кога да се бунтуваме и кога да ръкопляскаме, когато ни източват последната капка кръв. Той лично мнение ли изказва, защото като посланик означава, че изказва официалната позиция на САЩ, че е добре да живеем в бедност и подчинение на монополистите в името на екологията и по-скоро на олигарсите. Възрастен човек пита дали господин посланикът може да даде за пример поне един американец, който живее с българска пенсия и вика ура, когато го тъпчат. А мнозина попитаха направо кога най-после Уорлик ще ни освободи от присъствието си. Още по време на интервюто тай призна, че го отзовават, но не знаел точната дата.

http://youtu.be/2NKDZ9AEsH0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Уорлик: „Новите цени на тока са добри за България“

  1. ajax Отговор

    25.07.2012 в 15:55

    ТОЯ ПЕДАЛ СЕ ДЪРЖИ КАТО ГУБЕРНАТОР!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *