Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Унижение: ГЕРБ ще питат депутатите си дали са гейове!

Бойко Борисов

Управниците от ГЕРБ въведоха нова мода и преди следващите избори догодина, ще разпитват всичките си кандидат – депутати дали са гейове. Идеята за това е на Красимир Велчев, в момента председател на герберската парламентарна група.

По – интересното обаче е, че на никого не е ясно какво ще последва, ако някой мераклия за топло местенце в народното събрание си признае, че е хомосексуалист, нито какво ще се случи, ако излъже. При всички положения няма да бъде изгонен от редиците на партията, а според представители на опозицията, дори ще му бъде обърнато подходящо внимание.

Красимир Велчев виден представител на кръга "Банкя", а по настоящем организационен секретар на ГЕРБ

Във всеки случай обаче, бъдещите депутати ще трябва да подпишат клетвена декларация, обозначаваща сексуалната им ориентация. Според Велчев, по този начин щели да се пресекат механизмите за изнудване, от които се притеснявали всички ръководители на партията.

Велчев направи малка сензация като разкри, че при оглеждането на листите за настоящото народно събрание, много голяма част от предложенията били именно за хора със сбъркана резба. Това сериозно стресирало самия Бойко Борисов, който направо изпаднал в шок, когато му изпратили касетка с будещи възмущение действия на кандидат от ГЕРБ.

Критично настроени към настоящото управление граждани пък заявиха, че е в пъти по – удачно да питат кандидат – депутатите дали са престъпници, отколкото пед****и. Според тях държавата е на това нескопосано положение, защото от двадесет и две години България е управлявана именно от хора със сбъркана ориентация и нагли бандити.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Olm0REtM_8c

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *