Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Уникално! В капка кръв виждат здравето

Капка кръв дава отговор на въпроси за състоянието на човек

Метод за наблюдение на капка жива кръв, взета от пръста, може да даде отговор на неизяснени въпроси за общото състояние на клетките, за наличие на бактерии, вируси, гъбички, токсини, за състояние на хормоналния баланс, за тъканни измения и др.

Методът се практикува от екип- Елена Тодорова, магистър- фармацефт, завършила две следдипломни специализации в Украйна и САЩ, и Иван Тодоров- радиестезист, експерт- оператор по сложни информационни системи.

Чрез микроскоп се наблюдават движещите се клетки, които изграждат кръвта. Те разкриват картината на моментното ни състояние и ни показват какво да променим.

С капка кръв определят състоянието на клетките

Работи се проба, взета току- що, за да се наблюдава поведението на живите клетки в кръвта. „Първото, което се появява на монитора, са червените кръвни телца. Ако човек не пие достатъчно вода, се вижда море от залепнали електроцити.

Те са особено важни, тъй като разнасят кислорода до цялото тяло.“Няма човек, който да има съвсем „чиста“ кръв. прекалено гъстата кръв е причина за високото кръвно налягане“, казва още Тодоров.

Грешка е, че вместо да се постараем да прочистим животворната си течност, опитваме да се лекуваме със съдоразширяващи лекарства. Също чест проблем е тежкото натоварване от електромагнитни полета, напримвер от компютрите, джиесемите, микровълновите печки.

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *