Уникално ! Мъж си поръчва проститутка – получава жена си!

0
Магистралка
Най-древната професия

Трагедия или комедия? 38- годишният Недялко Карев решил да пробва услугите на проститутка, но на срещата пристигнала жена му Надя.

Недялко и Надя имат брак от 6 години и нямат деца. Той работи в склад за алкохол, а жена му като касиерка в хранителен магазин в Бургас. Семейството е живеело в панелка, която била от родителите на Недялко. Преди около година, Надя заявила на съпруга си, че започва курсове по английски език и компютърна грамотност. Било и писнало да работи по 12 часа за 500 лв. Недялко нямал голям избор и се съгласил.

След дългите и самотни вечери обаче, мъжът започнал да се съмнява какво прави половинката му. Тя му обяснила, че курсовете почвали късно, че имало голяма интензивност на работа, после уж започнала като секретарка в казино и други подобни лъжи. Недялко не вярвал много на думите и, но след като започнала да носи големи суми, той млъкнал. Надя започнала да изкарва по 3 бона месечно, но проблемът бил, че почти не се спирала у тях. Сексуалните нужди на съпруга нараствали, а жена му така и не му пускала. Все се оправдавала, че е изморена и няма желание.

Така незадоволеният мъж почнал да смъква порно, да участва в секс чатове, докато дошъл момента, в който решил, че иска жрица на любовта. Недялко намерил обява във вестника, обадил се и поискал пълна програма и жената да е между 27 и 34 години. Тарифата била 300 лв. Той наел специална квартира за 1 ден, подготвил се, пийнал няколко чашки докато дойде часът на истината. На уречения час се звъннало на вратата, Недялко отворил, но останал вцепенен. На прага стояла жена му, облечена с много къса пола, гримирана като курва и носела къса перука. Мъжът веднага я дръпнал вътре и започнали взаимно да се карат. Надя започнала да го обижда и да му се кара, че не можела да живее с мизерната заплата, която той изкарва. Нарекла го мухльо и го попитала как мисли, че се изкарват 3000 лв. на месец. Проститутката нахокала мъжа си, че харчи нейните пари и му заповядала да си мълчи. Тя му споделила, че само от 1 сеанс е изкарала 500 лв. от секс с 5 мъже и дори и доставило голямо удоволствие.

Проститутка
Доходоносно ли е да си проститутка

Недялко прекарал няколко дни в размисъл и стигнал до извода, че няма смисъл от този живот. Така смазаният мъж, вместо малко неангажиращи и скъпичък секс е получил развод с жена си.

Какво споделят магистралните жрици на любовта за занаята си. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *