Уникално! Изобретиха заместител на виаграта

0
Виагра
Излиза заместител на Виаграта

Виаграта върна удоволствието в секса при милиони мъже и жени. Кара мъжете да са по-уверени и по-сдържани по време на половия акт. Сега, вече няма нужда да приемате синьото хапче, защото на пазара излиза нов, уникален заместител.

Доктор Майк Уайли е бил част от екипа  изобретил вълшебното секс хапче. Той е продължил да се развива, като е направил замесител, само че не хапче, а спрей. Той ще е абсолютно безвреден и действието му започва 5 мин. след напръскване на  члена. За тези, които се притесняват от половинката си, могат да се напръскат до 2 часа преди сексуален контакт. Магическото спрейче носи името „Tempe“ и помага на мъжа да забави преждевременната еякулация. Според д-р Уайли, новото изобретение помага на мъжа да бъде 8 пъти по-ефективен, което води до по-голямо самочувствие и повече контрол.

Очаква се Tempe, да влезе в продажба през 2013 година, като Майк е сигурен, че новият продукт ще получи разрешение за продажба в Европа. От фармацевтичната компания са споделили, че цената ще е достъпна почти за всички, а ефекта е гарантиран.

Силата на виаграта. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *