Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Уникално! Исус Христос се яви върху скала

Изображението на Исус Христов се появи и върху Торинската плащеница…

Американката Сандра Клифърд успя да заснеме образа на Исус Христос, който се появил върху ирландския бряг. Необяснимото чудо се случва върху Скалите на Мохер, които са една от най – предпочитаните дестинации за туристите на островната страна. Преди около месец  Сандра Клифърд и нейната дружка Фиона Фей се наслаждават на красотата на Скалите на Мохер, когато изневиделица пред очите им аморфните скали се преобразяват. „На мига разпознах образа на Исус Христос“, споделя пред списание „Айриш сентръл“ 42-годишната жена. Сандра Клифърд разказва още, че в  първия момент останала като гръмната и не можела да повярва на сетивата си, още повече, че по принцип американката била песимистична натура.

Върху Скалите на Мохер Сандра Клифърд заснема образа на Исус Христос…

Именно поради прагматизма си Сандра и приятелката й започват да спират всички преминаващи туристи и да ги питат, дали и те са на мнение, че това е образът на Исус Христос.  Преминаваща германска група и двама азиатци потвърждават с пълна сила изненадата на американките и също спират в недоумение пред феномена. За да се убеди още веднъж, че всички не са изпаднали в някакво нелогично състояние пред магнетизма на скалите и са започнали да си фантазират, скептичната американка започва да щрака като невидяла божественият знак под формата на облика на Исус Христос.

Жената от Сан Франциско днес е убедена на 100%, че всички туристи на 4 ноември са имали щастието да се срещнат с божественото проявление, а за да разсея съмненията на прагматиците, тя твърди, че с удоволствие ще даде снимките на тамошната преса,  които макар и с лошо качество били безспорно доказателство за феноменалното явление.

Исус Христос се яви и в България!  ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *