Уникално! Българин създаде град на бъдещето в облаците

0
Град на бъдещето
Идеята за града на бъдещото предизвика фурор

Идеята за футуристичен вече не е само мираж. Наш архитект е направил проект за град на бъдещото, който ще се извиси над небесата, извън замърсените градове.

Цветан Тошков е 35- годишен архитект. Той е българин, но живее във Великобритания от 11 години. Цветан е създал 3D модел на града на мечтите си. Градът е с името „City in the sky“ (Град в небето). Идеята му явно идва от многото филми на бъдещото и от цвета на лотуса. Красивото растение, „живее“ сред блата, но е чисто и незасегнато от тинята, която го обгръща. Това е впечатлило нашенския архитект и е в основата на неговото виждане.

Небесен град
Ще има ли град в небесата?

За първи път българите са обединени. Всички са захластнати от великолепната работа на Цветан. Разбира се винаги се включват и критиците на идеи. Според много хора, такъв град няма бъдеще, защото хората вече са опустошили земята и не трябва да се качват на небето. Други пък мислят, че дори идеята да е на българин, градът ще бъде построен от китайците, които правят всичко бързо и евтино. Дали проектът на архитекта ще има бъдеще или не, все още е загадка.

Идеята за град в облаците се появява и в „Междузвездни войни“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *