Уникално: 2 годишно момченце рецитира „Обесването на Васил Левски“! (ВИДЕО)

1
Борил

2 годишното момченце Борил се превърна в новата сензация на интернет, след като разчувства до сълзи хиляди българи, рецитирайки незабравимото стихотворение „Обесването на Васил Левски”.

Малкият е записан от своите родители, докато е на възраст две години и седем месеца. Въпреки че записът не е с много добро качество и най – вероятно е правен с телефон, той събра много повече харесвания в социалните мрежи, отколкото редица професионални видеоклипове.

Обесването на Васил Левски

Малкият Борил трогва до сълзи и с ефектния завършек на рецитала, при който поставя ръка на сърцето си. От телевизия бТВ пък апелираха към своята инициатива „Да открием родителите на Борил”.

Десетки българи коментираха изявата на малчугана и заявиха, че неговото изпълнение ги кара да се чувстват горди, че са родени в България.

„Докато у нас все още има такива родители, които да учат децата си на родолюбие, значи не всичко е загубено. Някой ден народът все пак ще се събуди и ще изчисти държавата от всички навлеци, които я тормозят повече от двадесет години” – написа потребител в мрежата за видеосподеляне YouTube.

Виж рецитала на Борил:

http://www.youtube.com/watch?v=_yuO-Alvinw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. до там ли я докарахме-едно НЕВРЪСТНО 2 г.дете да ни заплюе в лицето…ЖИВО И ЗДРАВО ДА Е!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *