Уникални кадри: Извратен лекар опипва пациентка, после пребива журналист (ВИДЕО)

1
Лекар изнасилва пациентка

Безумно нагъл медик от Рим стана жертва на скрита камера, докато опипва полугола пациентка, трещят световните новинарски агенции. По време на „прегледа”, перверзникът увещавал жената да не се дърпа, като я успокоявал, че е попаднала в опитни ръце и в никакъв случай няма да забременее.

След влизането на репортерите в кабинета, докторът – любовник се нахвърли върху журналистите и налетя да ги бие с железни пръчки.

Лекар изнасилва пациентка

Докато се правел, че преглежда болната жена, медикът през цялото време шептял горещи и непослушни думички в ухото на възбудилата го красавица за която се предполага, че е агент от екипа на телевизионното предаване „Striscia la Notizia“, които заснели скандалния материал.

Без много да се двоуми, сладострастникът смъкнал набързо сутиена и тениската на дамата, а през това време нежно й припявал на ушенце „ще те целувам по най – правилния начин”.

На видеото с просто око се забелязва, че нахалникът не само досаждал на ужким болната гражданка, а съвсем смело опипва гърдите и венерините й части, въпреки че тя леко се дърпа и оказва учтива съпротива.

След като разбира, че е разкрит, докторът налита със стоманени юмруци и железни пръчки върху репортерите, които така и не успяват да го усмирят.

Достоен за пример е единият от видеооператорите,  който продължава да снима самоотвержено и здраво да държи почупената камера, докато развилнелият се перверзник го пребива с юмруци и подръчни средства.

Виж видеото:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *