Съдят 14 годишен за секс с връстничка!

3
Съдят 14 годишен за секс с връстничка

Невръстен любовчия на 14, попадна за пореден път в сводките на полицията, след като бе заловен след калъп със своя връстничка. Заварката между младежите била осъществена през бурната нощ на последната събота, а за място на любовната интрига бил определен хотел „Нарцис” във варненския квартал „Галата”.

Какво точно е ставало през нощта все още не се знае със сигурност, но в неделя сутринта майката на момичето ревнала в полицията и обявила, че щерка й участвала в полов акт.

Съдят 14 годишен за секс с връстничка

След това разтревожената жена, която е едва с петнадесет години по – възрастна от 14 годишната си дъщеря, естествено подала оплакване и поискала законът да възтържествува на момента.

Варненските ченгета се втурнали на юруш да залавят невръстния Ромео и тъй като си го познавали отпреди, това не им отнело много време. Оказало се, че багабонтинът вече има регистрация в полицията за грабеж, който извършил преди време.

Сега срещу младежа е образувано досъдебно производство, а Наказателният кодекс предвижда до пет години затвор за съвкупление с малолетно момиче. Интересно обаче какво ще е решението на съдиите, когато и насилникът няма навършени дори и шестнадесет години.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ми кво-да го пуснат тоя келеш да наебе и майката на това момиче:-)).Кво толкова?!

  2. Бахти и въображението дет имате добре че не споменавате имена че стяхте да го ядете надървен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *