Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Уникална България! Правителството планира кога да умрем!

Правителството (в бяло) ни казва кога ще умрем

Някои решения и действия на родните политици ни приличат на откъси от кошмарен филм на ужасите, който гледаме насила и с нетърпение чакаме да свърши. Такива са и следващите факти, които станаха известни благодарение разследването на столични журналисти. Те са съвсем истински, подкрепени с надлежните документи в съответните министерства.

Наред с всички останали забрани, които тресат цяла България в последните години, вече ще трябва да се съобразяваме и с правителствен план, определящ колко българи трябва да умират всяка година. Това става ясно при проверка в огромните скринове на трудовото министерство.

На бял свят излезли документи, според които за миналата 2011 година, министър Тотю Младенов и подчинените му са определили точна бройка на смъртните случаи за дванадесет месечния период, през който трябвало да умрат точно 110 011 българи. След края на календарната година се оказало, че планът даже е преизпълнен, защото са починали със 154 души в повече от заложеното.

Социалното министерство вече е известно като министерство на смъртта

Запознати с министерските декрети уточняват, че цифрата в графа „умирания” е част от официалните цели на Министерство на труда и социалната политика. През по – миналата 2010 година обаче хората не искали да мрат и за съжаление правителствените цели на били постигнати. Тогава според плана трябвало да изпукат 110 937 души, но за добро или зло, споминали се едва 108 068 граждани. Най – интересното е, че въпреки това планът е отчетен като успешно изпълнен.

По – нататък става ясно, че правителството не само определя колко души годишно ще гушнат букета, но и по колко време имаме право да живеем. Тотю Младенов и екипът му приемат трудната задача, да контролират и средната продължителност на живот в България. През миналата година тя била определена на 70. 35 г. за мъжете и 77. 20 години за дамите. Реалните показатели отново се разминали със заложените параметри, но за пореден път годината била отчетена като успешна в този участък от министерските дейности. За 2012 година обаче нещата са променени и в плановете не е заложена прогноза за смъртните случаи у нас.

Други много интересни данни точно показват колко голяма дейност развива трудовото министерство. За настоящата 2012 година, Тотю Младенов и сие приели да подпомогнат завидната бройка от 27 души с различни увреждания да започнат собствен бизнес и да съдействат на цели 32 – а други да започнат някаква работа.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *