Умря бащата на Захари и Явор Бахарови

1
Захари Бахаров с брат си Явор
Захари Бахаров с брат си Явор

Двама от най – нашумелите актъори у нас останаха без баща. Истинска драма разтърси привидно спокойните, уютни и бляскави светове на братя Бахарови. По – малкият Явор Бахаров, който е главно действащо лице в „ Стъклен дом” останал като гръмнат, когато научил за ужасната вест. Не по –  леко преживява смъртта на баща си и Захари Бахаров, който се изявява пък в сериала „ Под прикритие” на БНТ,  както и във филма на Влади Въргала, който пожъна огромен успех „ Операция Шменти капели”.  И двамата братя са истински съкрушени от загубата на своя родител и от двата екипа на текущите снимки на сериалите обаче са проявили разбиране и са ги пуснали  както за погребението, така и за да имат време,  да дойдат на себе си…

Явор Бахаров с приятелката си Луиза Григорова
Явор Бахаров с приятелката си Луиза Григорова

Миналият уикенд двамата братя си взели последно сбогом с баща си, който си отишъл от този свят съвсем внезапно, споделят техни близки. Всъщност родители на Явор Бахаров и брат му отдавна не живеели заедно, но това не пречело на звездите да бъдат изключително близки  както с майка си, така и с баща си. Този факт обяснява болезнената диря, която оставя в душите на актъорите смъртта на баща им.

В интерес на истината Захари Бахаров и брат му също отдавна не живеят заедно,  и  всеки от тях е поел по своя път. От дълги години Захари Бахаров дели една постеля с водещата Диана Алексиева, а сега имат и син. Явор Бахаров пък от известно време си е  спретнал малко любовно гнезденце с актрисата и манекенка Луиза Григорова, която му партнира и в „Стъклен дом“.  Въпреки този факт за никого не е тайна, че  Бахарови са едно изключително сплотено и задружно семейство и винаги заедно  посрещат  всички трудности и  неволи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Eдиният трябва да скърби по-малко! Плешивостта е генетично обособена от баща на син,както виждате единият е с буйна къдрава коса ,другият е плешив. Извод не са от един биологичен баща.Нали сте преса,бе поразпитайте,както трябва около майката! :)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *