Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Умните жени изпитват по – силни оргазми

Най – много секс правят средно интелигентните. Ако си много умен или глупав – обществото те игнорира

интелект и секс

Умните жени са по – щастливи в любовта

Жените с голям коефициент на интелигентност достигат по – често до оргазъм, а усещането при тях е в пъти по – силно, отколкото при вятърничавите представителки на нежния пол. Това показаха резултатите от проучване върху отношението между мозъчния капацитет и сексуалността в модерното общество.

„Умните дами изпитват оргазъм два или три пъти по – често, сравнено с по – глупавичките представителки на своя пол. Въпреки че това на пръв поглед изглежда необяснимо, съвсем не е така. Става въпрос за така наречената емоционална интелигентност, която на практика е способност да контролираш и оценяваш собствените си емоции, както и да усещаш какво чувства другия”, обяснява професор Спектър от Университета в Лондон.

интелект и сексЕкспериментът е проведен сред 2 000 двойки близнаци и като всяко останало правило си има изключение. Сред огромният брой участнички са открити истински гении, които в същото време се показали като пълни инвалиди по отношение на емоциите.

Обработените резултати също така показали още доста интересни факти. Например свръхинтелигентните и много глупавите са с най – ниски шансове да правят секс като цяло. При първите се дължи на ексцентричността на гениите, а при вторите на невъзможността да общуват нормално с хората заради глупостта си. Изводът е, че

ако си много умен или много глупав ще останеш на сухо

При умните мъже, чиито интелект граничи с гениалност, това се дължи на факта, че те обичайно са твърде самовглъбени и замислени, за да обръщат внимание на такива дребни работи като външния си вид например. Поради това доста често са занемарени, понякога дори некъпани, а телата им още по – рядко са атлетични. Освен това жените предпочитат да имат отношения с по – глупави, но яки мъже, тъй като могат лесно да ги контролират и съответно да получат повече удоволствие.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *