Ужас! Убиха съпруга на Анита Мейзер!

0

anita-meizer-3

Жестокото убийство на съпруга на Анита Мейзер потресе България! Николай Димов бил открит с прерязано гърло в дома си. Тялото открила жена му – скандалната „Мисис България“.

Вечерта преди трагедията, Анита и Николай били на гости на негови близки. Семейството живеело в кооперация във Варна, собственост на Мейзер. В кафене пред входа й, 40- годишният културист срещнал двама свои познати.

Междувременно, Анита отишла да направи няколко покупки в магазин наблизо. Когато се прибрала, открила съпруга си Николай с прерязано гърло.

anita-meizer-4

Все още не е оповестена официалната версия за жестокото престъпление. Има доста разминавания между различните източници на информация.

Според роднини на културиста, Анита Мейзер им казала три различни версии за убийството на съпруга й. Все още не е потвърдено и как точно е бил убит, но от полицията посочиха, че престъплението е изключително тежко.

Близките на жертвата смятат, че много трудно може да бъде нападнат, макар и изненадващо. Николай Димов владеел и доста бойни техники и можел да се пребори с няколко души наведнъж.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *