Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Щерката на Николета издава с кого спи Азис!

Николета Валери интимна вечеряИма всякакви похвати  за привличане на внимание в журналистиката, има всякакъв вид реклама, но явно Николета Лозанова се превръща в пионер в жанра. Тя измисля такива реклами, че буквално се самозакопава, без да се усети. Този път тя използва дъщеря си да примами зрители.

Както вече писахме, майката не се посвени да използва невръстната си дъщеря като кукичка за зрители-шарани. Тя гръмко обясни, че ще излъчи ексклузивно интервю с безценната си Никол. Мнозина се почудиха какво толкова може да каже едно дете, което няма две годинки и което съответно може да съставя прости изречения. Опасанията на зрителите се оправдаха напълно.

Бяха излъчени няколко къси клипчето при това от лятото /прясно топло интервю, ако изобщо разговор майка-дъщеря може да се нарече така/. Шашнатите зрители бяха осветлени, че хлапето, което между другото не е виновно, че са му се паднали подобни родители, знае какво е куче и че кучето казва Бау. Знае какво е котка и че тя казва Мяу. И познава и други животни, а „интервюто“ се взима предимно от Валери Божинов.

Но пък никой не допускаше, че малката е страшно добре информирана за креватните авантюри на…Азис.

На въпрос с кого спи чичо Вильо, малката не се поколеба и отговори – с Азис. Тук музиката трябваше да свири туш, а зрителите да предприемат спешни мерки за свестяване. Вильо явно е семеен приятел, също като Азис, но наистина е ,меко казано, идиотско да разпитваш едно невръстно дете за хомосексуалните отношения между двама мъже и да покажеш това в ефир.

Николета сигурно е много горда. Войнстващата простотия принципно е придружена с нездрава гордост. А ние кой знае защо се чувстваме гузни и омърсени, защото сме станали свидетели на нещо, с което би трябвало да се занимава Агенцията за закрила на детето. Но на майката не й пука. Нали вече пак е уловила наивници пред екрана…
А ако видите видиото с рекламата, то ще ви потресе допълнително.
р

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *