Ужас! Психопат дебне в „Къртицата“

0

emil-kamenovОхранителят на звезди Емил Каменов, който отделя повече време на развитието на тялото си, а не на мозъка си, се оказа и психопат. Участникът в Къртицата се гордее, че разрешава всичките си проблеми с бой.

Още във визитката си той каза, че е нервен, че ако нещо не му е наред, като се прибере, първо чупи чаши и чинии, после троши табуретки и столове, след тях мебелите и накрая ступва гаджето си. Така за една година три пъти се наложи да си премебелирам апартамента, заяви гордо мускулестият ниандерталец.

Пред Ивайла Бакалова пък разказа как се справил с едно от гаджетата си. Момичето направило аборт тайно от него и той се вбесил. Нахлул в дома й и я хванал за косата. Родителите й се помъчили да я защитят, но той набил и тях. Така ги нашибах, че и тримата ги натръшках в кухнята, а те само пляскаха с краченца и приритваха, похвали се той.

Шашнатата миска попита защо все пак не е разговарял с момичето прди това, как така ще я бие. Ха, ще говоря! Тя трябваше да говори първо с мен, преди да ходи на гинеколога. Аз трябва да кажа какво ще правим. Ама те и родителите й не искаха да има дете от мен, страх ги беше да не стане като мен, че няма да съм добър баща. Така ли? Бой! Само бой ги оправя такива.

Идеалната жена трябва да има дълга коса, за да я хванеш за косата, да я завъртиш около ръката си и да я тръшнеш на земята. Ивайла се попипа машинално по косата. А малко по-късно той реши да флиртува с Бориса, като първото, което й каза е – имаш хубава дълга коса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lf0Ikx28qXU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *