Ужас! Черната Златка стана специалист и по ваксините

3

zkatka2Трагична смърт на тримесечно бебе. Детето е от Стара Загора, слагат му задължителните за възрастта му ваксини и то умира. Потресаващ случай. Милен Цветков решава да го разнищи и да говори със стресираните е шашнати родители. Добра тема за размисъл – за и против ваксините, има или няма лекарски грешки.

Всичко това е в реда на нещата и на съвременната журналистика, но шокиращото е, че гост-коментатор е не кой да е, а Черната Златка! Точно нейното появяване в предаването на Милен Цветков вчера стесна зрителите повече, отколкото самия случай.  Димитрова компетентно заяви, че не може да се слагат ваксини на болно дете, че лекарите са виновни и прочие медицински заключения и констатации.

Аз лично се свързах с жената, като научих за случая, заяви плейметката. Защо бе, Златке? Нали се занимаваше с благотворителност? Или сега разширавяш дейността и върху лекарските грешки? А какво разбираш от медицина? Защо се вреш в случаи, в които дори петорна експертиза не издържа пред съда и се налага още една?

Вече не знаем каква е Златка и като каква се изживява – като обществен обвинител ли, като кандидат-министър на здравеоапзването ли, или като на всяка манджа мерудия. Така в една толкова болезнена тема, Милен Цветков натрупа черни точки и обвинения от зрителите само заради присъствието на плейметката.

В тази държава всичко е с краката нагоре, защото всеки се занмава с това, което не му е работата. И докато Златка дава компетентното си мнение за здравеопазването, няма да се учудим, ако лекарите бъдат поканени на фотосесия и да се снимат голи. Всичко вече е възможно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F3rdXjpjRBs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Не мога да повярвам,че Милен е поканил тази простакеса да коментира точно този въпрос.За това си има лекари компетентни,но тази простачка която дори не знае някои еврорейски столици,О боже прибери си верисиите.

  2. Боже мили,в тази държава останаха само глупаци!!!!А и Милен да престане с тази безполезна програма!Как може на такива ГЛУПАВИ хора,като тази Златка,да се дава ефирно време да говори?Това нашето е вече ПАДЕНИЕ!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *