Уитни Хюстън убита от секс маниак?

1

ФБР показа 128 страници от досието на Уитни Хюстън

Подозират секс маниак за смъртта на Уитни Хюстън
Подозират секс маниак за смъртта на Уитни Хюстън

Американската преса избухна с нови сензационни разкрития около трагичната смърт на неповторимата Уитни Хюсътн. Това стана, след като от ФБР взеха решение да разсекретят 128 страници от нейното лично досие, позовавайки се на американския Закон за свободен достъп до информация.

За никого не е тайна, че шпионските служби контролират и държат в своя власт звездите по целия свят, а 48 годишната Уитни Хюстън не прави изключение. Припомняме, че звездата бе застигната от загадъчна смърт в началото на февруари 2012 г. Според официалната версия на властите, причина за трагедията е свръхдоза кокаин, предизвикал сърдечна недостатъчност и последвало удавяне във ваната на хотелската стая.

Уитни Хюстън
Уитни Хюстън

Разсекретяването на досието на Уитни Хюстън обаче хвърли нова светлина и така се стигна до заподозирането на тайнствен секс маниак, заплашвал много пъти певицата в свои писма до нея. Секретните документи са пълни с хиляди послания от обсебени почитатели, чиито имена не се разкриват. През 1992 година е регистриран и случай на изнудване.

Детективите на ФБР обръщат особено внимание на част от любовните писма до Уитни Хюстън, написани от анонимен мъж от Върмонт. В тях той заявява, че е напълно възможно в даден момент да откачи окончателно и да „нарани някого” заради своята маниакална идея. Човекът е бил подложен на разпит, но ченгетата отказват да го арестуват, защото няма преки доказателства срещу него. Единственото обвинение е за накърняване репутацията на певицата, чрез публичното оповестяване на страстта си към нея.

ФБР дълго време дебне и друг маниак, който в свои послания до Уитни Хюстън се представя като „Президентът на Европа”. Твърди, че е най – богатият човек на Земята и е купил Бразилия за сумата от 66 милиарда американски долара. Освен това финансирал и Нелсън Мандела, помагайки му да спечели изборите в ЮАР.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *