Ударнички! 50 милиона евро заработили проститутките ни по морето

1

Около 50 милиона евро са заработили българските проститутки през сезона по морето, изчислиха запознати с бизнеса с помощта на полицейски източници. На трудовия фронт са били пуснати около 1000 елитни пчелички, които пък изкарвали близо 1000 евро на нощ с всичките екстри, които предлагали.

Те се трудили неуморно над два месеца без почивен ден, но не са сезирали синдикатите да търсят правата си. Няма да се радва и министър Дянков, понеже дамите работили без касови апарати, свързани с НАП и в хазната няма да постъпи нищо.

Според полицаи бизнесът с прясна плът се контролира от 6 групи, в чиито ръце били авторските права върху платената любов. Всяка труженичка изкарала близо 50000 евро, като една трета оставали за нея, една трета за сводника, а другата една трета се губела някъде по високите етажи на властта, показва журналистическо проучване. Затова и в няколкото акции по курортите бяха хващани само магистрални жрици и получаваха порицание и предупреждение. Нито една елитна дама не влезе в пандиза и не получи дори забележка, а ченгетата се правеха, че не ги забелязват. Възможно е и част от заработката да е отивала при тях, но това никой не може да го докаже. След отчетения силен сезон в момента работничките са в заслужен отдих, след което ще се преместят в зимните курорти заедно с менъджерите си. Там отново не се очаква някой да попречи на дейността им, защото според хора от бранша, работата им имала силен политически чадър и само тези извън чадъра попадали от време на време в лапите на закона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5HYaOFFOjH4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *