Удар под кръста: Андреа написа химн за Валери и Моника

0

Моника участва в новия клип на Андреа, нови неприятности за Николета

Андреа
Сега ще видим кой – кого!

Новата песен на Андреа 100 % е посветена на любовната драма между Валери Божинов и Моника Валериева. Новината избухна едва няколко часа, след като едрогърдата певица публикува текста парчето в мрежата и буквално взриви българското интернет пространство.

„Сякаш самата Моника е писала послание към Валери и Николета. Няма друг начин, това е решението на проблема. А Андреа неведнъж е споделяла, че ще защитава приятелката си срещу всичко и всеки, с позволени и непозволени средства”, написа във Фейсбук близък до изпълнителката.

Хора от хайлайфа припомниха, че Андреа и Николета също бяха приятелки преди години. Тогава половинката на Кубрат Пулев взе под крилото си едва прохождащото на модната сцена неопитно момиче от Пловдив, даваше му дрехи и пари, уреждаше я с участия. Когато Лозанова набра инерция обаче се отметна и категорично отрече за получената помощ, напълно забравила откъде е тръгнала.

Феновете на чалгата са убедени, че щом в новата песен ще участва и Моника, със сигурност това е тотална атака по фланга. Някои пък допускат, че Николета ще бъде подложена на брутална гавра, което хич няма да е учудващо за хората, познаващи отмъстителния характер на Андреа.

http://www.youtube.com/watch?v=442FGB74IV4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *