Учителят – порно любител бил набеден, защото e гей!

2
Порно
Учителят твърди, че децата сами са сваляли скандалното порно!

Учителят, обвинен в това, че карал деца от Първо помощно училище “ Професор Георги Ангушев „, където преподава, да гледат хард порно проговори. Полицията се зае със случая и разпита учениците му. Децата твърдят, че Христо Птухин им е пускал еротични клипове по време на час.

Полицията се закани да разследва докрай случая, като има съмнения и за педофилски наклонности на учителя.
Днес обаче, набеденият за педофил, твърди, че всичко е нагласено. Причината според него се крие в сексуалните му наклонности. Дълго време даскалът мълчал за предпочитанието си към мъжки ласки, но сега смята, че е време да разкрие хоможеланията си. За него учениците лъжат и искат да го омърсят с педофилски обвинения. Птухин твърди още, че на децата не са пускани абсолютно никакви

Училище
Училището явно вече включва и време за порно!

порно клипове. За него е много вероятно също, малчуганите да са се възползвали от компютъра му, когато той самият не бил наблизо. Учителят посочва децата като основните любители на порно и заявява, че те сами са пускали въпросните секссцени. По повод на откритото скандално хардпорно, Птухин каза, че е свалял клипове, но количеството е далеч по- малко от откритото. Именно поради тази причина даскалът уличава малчуганите в свалянето на порно клипове. За него всички обвинения са заради нестандартната му сексуалност. Атаката от страна на децата Птухин си обяснява с непоносимостта на обществото към гейовете, което се отразява и на малчуганите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *