Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Учителки и масажистки стават банкерки

Неквалифицирани служителки влудяват клиентите на банките

Учителки и масажистки се трудят като квалифицирани служителки в банки, разбра skandalno.net. Въпреки че са изкарали някакъв квалификационен курс, некомпетентните служителки не могат да отговорят коректно и правдоподобно дори на въпроси от първа необходимост в сферата, която са избрали да заработват като как се открива и закрива разплащателна сметка или пък как се блокира кредитна карта. Това че симпатичните, но неквалифицирани служителки нямат достатъчно познания в областта,  превръща работата им с клиенти в същински ад и за двете страни.

Чрез един курс масажистките започват работа в банка

Хората губят часове наред,  докато неквалифицираните служителки изчакват някоя компетентна колежка да свърши тяхната работа или пък звънят наляво и дясно в други клонове на банката, за да разберат как да се справят с една елементарна операция на повереното им работно място. Банките които си позволяват да назначат неквалифициран персонал разясняват, че те имат право да подбират сами служителите си, а и хората, които се трудят при тях все пак минавали специално обучение.

Хората, които си патят от иновативните решения на банките по отношение на служителките им обаче ги критикуват, че наемат хора без икономическо образование само, защото им плащат по – малко, а въобще не мислят, че губят времето и нервите на своите клиенти.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *