Учителката обирджийка била рекетирана от кредитори- с видео

0

u4itelkaSkandalno.net Учителката – обирджийка от Славяново Поля Димитрова се принудила да прибегне до пристъплението, заради рекет от банки. Дни преди да отлети за САЩ, заедно със сина си, полицията арестува даскалицата, заради обира на „Прокредит банк” в Плевен.

Съпругът Свилен Даскалов накарал половинката си да тегли огромен кредит за закупуването на селскостопанска техника за фирмата си. Надявали се да върнат без проблем парите, щом бизнеса потръгне. Това обаче не се случило. Учителката съвсем затънала и едва-едва успявала да събере парите за месечните

Учителката стана медийна звезда
Учителката стана медийна звезда

вноски. А сумите необяснимо нараствали. Съпругът с нищо не помагал- след проваления опит да завърти бизнес се пропил, разправят комшии.

Междувременно кредиторите подложили на истинки рекет закъсалото семейство. Постоянно се обаждали в дома им, понякога направо ги посещавали там. Ходели в училището, където преподавала Поля. Жената се изтормозила. Колегите й споделят, че станала доста тиха и притеснена, но не споделя проблемите си.

Майката на учителката била бивша служителка в ДСК и наскоро се пенсионирала, така че Поля навярно получила полезна информация от нея, за да организира обира на „Прокредит банк”.

След ареста селската даскалица бързо си признала всичко. Според някои хора, може би крие още по-дълбоки тайни. Заговори се, че учителката може да се окаже свързана и с друг обир- на казиното в Славяново. Крадците още не са открити.

Въпреки престъплението, учителката се превърна в звезда по форумите и получи аплодисменти на колегите за смелостта.

Защо учителка става крадла? ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *