Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Учителка от Исперих тика мръсни чорапи в устата на деца

Според директорката не е станало кой знае какво

Детска градина

Детска градина

Самозабравила се даскалица от детско заведение „1 юни” в Исперих въведе нови методи за възпитание на поверените й деца. Непослушно момченце от своята група тя наказала по брутален начин, като натикала в устата му мръсен чорап, за да „млъкне най – накрая”.

Случаят бе потвърден от кметът на общината Бейсим Басри и обясни, че родителите на малтретираното дете са подали жалба но него. Той коментира, че е напълно запознат с „неприятния инцидент” и допълни, че вече е разпоредил пълна проверка по случая.

Дете

Дете

Новата методика за укротяване на опърничавите е на старши учител Снежана Иванова. В обясненията си тя заявила, че с мръсния чорап е трябвало да накаже безкрайно непослушния Теодор Добромиров на 5 години. Директорката на детската градина Цветанка Тодорова пък била категорична, че случаят не е толкова важен и като цяло не е станало кой знае какво.

Снежана Иванова е излязла в платен отпуск. Пред началничката си заявила, че не е тикала чорапа в устата на детето, а само го е размахала под носа му. Малкият обаче разказал на родителите си, че педагожката буквално е натикала мръсната вещ в неговата уста, защото бил непослушен. Майката и таткото на детето са потресени и ще го отпишат от забавачката, ако Иванова бъде възстановена на работа.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *