Учители ще подвързват тетрадки заради задника на Азис

0
Тетрадки
Училищата ще налагат цензура

Директори на училища от Шумен са твърдо решени да спрат инвазията със скандалните тетрадки на чалга певици и певци. Всички училища от региона са обсъдили на общо събрание възможните варианти, като решението е да се подвързват тетрадките, на които има неприлично съдържание.

Най-скандалните корици са със задника на Азис. Костинбродският славей е надупен на тетрадките, а половината му задник е на показ. За да спрат тази простотия, учителите ще си поръчват специални подвързии, които ще бъдат с емблемата на съответното училище. Чалга звездите са хит сред учениците, но подобно поведение няма да се толерира от директорите и училищата. Забранени са и тетрадки с оръжия, които също са масово разпространени на пазара, но тъй като подтикват към насилие те също ще бъдат прикривани с подвързия. Директорът на всяко училище има възможността сам да прецени, кои тетрадки трябва да забрани, като вече има взети решения. Мнението на учителите е, че родителите са тези, които трябва да контролират децата си, за да не купуват подобни тетрадки, но след като вече са закупени, решението е подвързването.

Междувременно, след множеството дискусии, които породиха тези скандални чалга-тетрадки, министър Сергей Игнатов обяви, че Министерството на образованието следи, но не печата въпросните тетрадки и съответно няма как те да бъдат забранени. Учителите са взели нещата в свои ръце, но лошото е, че покрай тетрадките се появиха и ученически раници, с образите на чалгаджиите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *