Учител избяга с 15-годишната си ученичка

0

30-годишен учител от Съсекс е обявен от британската полиция за издирване в цяла Европа. Миналата седмица той избягал от Англия с 15 – годишната ученичка Меган. „

Двамата се влюбили, докато той й преподавал. Любовта им била толкова силна, че той зарязал жена си и духнал с момичето. Последно е бил засечен от камерите, като е пресичал Ламанша с любимата си. По-нататък следите им се губят.

Учителят Джереми е обвинен в отвличане на дете и ще бъде арестуван. По английските закони 15-годишните се водят деца и нямат право да правят секс или да се женят. Във Франция законите са други, на същата възраст момичетата се признават са сексуално активни и никой не се меси, ако заминат някъде с някого. Почти неохотно френските полицаи са обещали на английските си колеги, че ще им помогнат, но засега нямало данни влюбените гълъбчета да се намират на френска територия. Ако бъдат хванати, Меган пък ще бъде поставена под закрилата на социалните служби. Историята се усложнява заради това, че Джереми има съпруга, която била много шокирана от новината и изпаднала в истерия.

Учителят и ученичката се влюбили в училище, после контактували по скайпа, срещали се тайно и накрая решили да избягат. Подобни истории най-често завършват с разкаяние от страна на мъжа и прибирането му у дома, а девойчетата научават първия си житейски горчив урок.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2H_25Fej-rA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *